Wanneer Komt De Droid RAZR Uit?

Wanneer Komt De Droid RAZR Uit?
Wanneer Komt De Droid RAZR Uit?

Video: Wanneer Komt De Droid RAZR Uit?

Video: Wanneer Komt De Droid RAZR Uit?
Video: Motorola Razr V3 Silver Commercial 2024, Mei
Anonim

Op de smartphonemarkt woedt een felle strijd tussen toonaangevende fabrikanten. Na de presentatie van nieuwe modellen door Samsung en Nokia begin september, vertelde ook Motorola de wereld over zijn nieuwe ontwikkelingen.

Wanneer komt de Droid RAZR uit?
Wanneer komt de Droid RAZR uit?

Motorola, een van 's werelds grootste elektronicafabrikanten, is enige tijd geleden overgenomen door Google. Na zo'n sterke steun van het moederbedrijf te hebben gekregen, probeert het nu op de smartphonemarkt niet alleen te concurreren met Nokia en Samsung, maar ook met zo'n "zwaargewicht" als Apple. Volgens de plannen van het management van Motorola zullen drie nieuwe smartphones van de Droid Razr-lijn het bedrijf helpen zijn marktaandeel te veroveren.

De release van drie varianten van smartphones tegelijk - Droid Razr HD, Maxx HD en M is bedoeld om een zo breed mogelijk scala aan gebruikers te bereiken. Het is niet moeilijk te raden dat de nieuwe gadgets zullen werken op het door Google ontwikkelde Android-besturingssysteem.

De technische kenmerken van de nieuwe smartphones van een jaar geleden hadden uitstekend kunnen worden genoemd, maar na de presentaties van Motorola's concurrenten zien ze er niet meer indrukwekkend uit, maar komen ze gewoon overeen met de tijd. De gadgets zijn al een gebruikelijke dual-coreprocessor geworden, een groot 4,7-inch scherm met HD-resolutie. De Droid Razr HD-smartphone heeft een 2500 mAh-batterij, twee camera's, 1 GB RAM, 8 GB intern geheugen. Google Chrome-browser is vooraf geïnstalleerd, 4G LTE-netwerk wordt ondersteund.

De Droid RAZR Maxx HD heeft een batterij, de capaciteit is verhoogd naar 3300 mAh. Het derde model - Droid RAZR M - kreeg een kleiner scherm van 3,7 inch en een batterij van 2000 mAh. Zo krijgt de consument drie versies van de smartphone, van compact tot full-size met een variatie op de laatste qua batterijcapaciteit.

Gesteld kan worden dat Motorola een geheel moderne lijn smartphones heeft uitgebracht met zeer goede eigenschappen. De prijs van de twee oudere modellen gadgets is nog niet bekendgemaakt, de jongste - Droid RAZR M - zal in de Verenigde Staten worden verkocht voor $ 100, onder voorbehoud van ondertekening van een tweejarig contract bij aankoop. Er is nog niets bekend over het tijdstip van de start van de release van smartphones, maar er is informatie dat er met kerst nieuwe gadgets in de verkoop zullen gaan.

Aanbevolen: