Hoe Sms MTS Gratis Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Sms MTS Gratis Te Verzenden
Hoe Sms MTS Gratis Te Verzenden

Video: Hoe Sms MTS Gratis Te Verzenden

Video: Hoe Sms MTS Gratis Te Verzenden
Video: SEND BULK SMS FOR FREE 2021 2024, Mei
Anonim

Het is heel goed mogelijk om te besparen op het verzenden van sms-berichten naar MTS-abonnees. Om dit te doen, volstaat het om gebruik te maken van de mogelijkheden van internet of de diensten van applicaties die zijn ontworpen om gratis berichten te verzenden.

Hoe sms MTS gratis te verzenden
Hoe sms MTS gratis te verzenden

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - registratie bij Mail. Ru Agent;
  • - iSendSMS-programma geïnstalleerd op de computer.

instructies:

Stap 1

Stuur gratis sms-berichten naar nummers van MTS en andere mobiele operators - deze mogelijkheid wordt aan de gebruikers geboden door Mail. Ru Agent. Maar hiervoor moet u eerst een e-mail aanmaken op Mail. Ru en u registreren in het systeem. Voeg vervolgens de abonnee met wie je gaat communiceren in chat en sms-berichten toe aan je lijst met contacten. Om dit te doen, start Mail. Ru Agent, klik op het label "Contact toevoegen" en voer de persoonlijke gegevens van de gebruiker in de database in.

Stap 2

Als uw vriend niet in de Agent is, klikt u op het opschrift "Contact toevoegen voor oproepen en sms". Voer de gegevens van de abonnee in de daarvoor bestemde velden in, geef zijn telefoonnummer op en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 3

Om sms-berichten naar een vriend te sturen, selecteert u hem in de lijst met contacten, dubbelklikt u op de afbeelding van de gebruiker die u nodig hebt. Er wordt dan een pagina geopend waar u een brief aan de abonnee kunt schrijven. Selecteer het sms-item, schrijf de tekst, deze mag niet meer dan 112 tekens bevatten en klik op de knop "Verzenden".

Stap 4

Veel internetsites bieden de mogelijkheid om sms-berichten te verzenden. Een daarvan is Spravportal.ru, waar u gedetailleerde informatie kunt krijgen over het nummer van de gebruiker en de regio van zijn plaats van registratie. Ga naar de site, voer uw mobiele telefoonnummer in om de operator te identificeren. Op de volgende pagina die opent, worden de gegevens van het abonneenummer weergegeven. Zoek hier het opschrift "Send SMS" en klik op de link.

Stap 5

Klik in het nieuwe venster nogmaals op "Sms verzenden" en geef in de daarvoor bestemde velden in tiencijferige indeling het nummer van de afzender, het nummer van de abonnee-ontvanger van de sms op, schrijf een tekst, niet meer dan 140 tekens groot. Voltooi vervolgens de test en klik op Volgende. Daarna ontvang je een speciale bevestigingscode op je telefoon, die je op de volgende pagina moet invoeren om een bericht te sturen. Houd er rekening mee dat alleen MTS-abonnees gratis sms kunnen verzenden vanaf deze bron.

Stap 6

Als u wilt, kunt u speciale programma's gebruiken die zijn ontworpen om SMS te verzenden. iSendSMS is bijvoorbeeld erg handig in gebruik. Om het te gebruiken, voert u het programma uit, voert u het nummer van de ontvanger van het bericht in de regel "Aan" in, specificeert u het onderwerp van de brief en schrijft u de tekst. Voer de pincode uit de afbeelding in en klik op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: