Hoe De Hoes Van De Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Hoes Van De Telefoon Te Verwijderen
Hoe De Hoes Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Hoes Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Hoes Van De Telefoon Te Verwijderen
Video: Hack: How to remove iPhone from case 2024, Mei
Anonim

Het telefoonhoesje kan eenvoudig worden verwijderd. Na langdurig gebruik van de telefoon en als er uiterlijke tekenen van schade zijn. U kunt dit artikel vervangen door een nieuw exemplaar aan te schaffen voor vervanging.

Hoe de hoes van de telefoon te verwijderen
Hoe de hoes van de telefoon te verwijderen

Noodzakelijk

  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - een plastic kaart.

instructies:

Stap 1

Bereid uw werkoppervlak voor zodat u de kleine onderdelen van uw mobiele apparaat niet kwijtraakt. Laat de telefoon ook niet vallen tijdens het demonteren van de behuizing, los geschroefde delen van de telefoon breken heel gemakkelijk en daarna kunnen ze meestal niet worden hersteld of vervangen. Kies een schroevendraaier op basis van de grootte van uw telefoonschroeven.

Stap 2

Koppel de telefoon los, verwijder indien nodig het klepje van het batterijvak door op de speciale knoppen aan de zijkanten te drukken die het vasthouden. Verwijder de batterij, geheugenkaart en operatorkaart. Als het verwisselbare station zich aan de zijkant bevindt, drukt u er voorzichtig op.

Stap 3

Vind alle beschikbare houders op je telefoon, meestal achter het batterijklepje. Ze kunnen ook worden verborgen onder de batterij of speciale servicestickers op je telefoon. Schroef ze los en inspecteer zorgvuldig de verbinding van de lichaamsdelen van uw mobiele apparaat.

Stap 4

Zorg ervoor dat de onderdelen niet bij elkaar worden gehouden met speciale lijm (dit gebeurt bij sommige modellen). Als dit het geval is, kunt u het in dit geval het beste niet riskeren en de telefoon naar een servicecentrum brengen.

Stap 5

Als het telefoonhoesje toch thuis kan worden verwijderd, gebruik dan een zacht, afgerond tafelmes of een dun plastic kaartje, dat je in de toekomst niet meer nodig hebt. Na het openen van het telefoonhoesje, opent u het volledig, maar wrikt u de andere kanten los, zonder speciale inspanningen te doen, om het uiterlijk van het hoesje niet te beschadigen.

Stap 6

Verwijder de case van uw mobiele apparaat door het scherm en de cameramodule iets los te wrikken. Verwijder de toetsenbordknoppen ervan, reinig de microschakeling. Vervang indien nodig de carrosserie door de stappen in omgekeerde volgorde te volgen.

Aanbevolen: