Hoe Zet Je De Camera Op Je Telefoon Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je De Camera Op Je Telefoon Aan
Hoe Zet Je De Camera Op Je Telefoon Aan

Video: Hoe Zet Je De Camera Op Je Telefoon Aan

Video: Hoe Zet Je De Camera Op Je Telefoon Aan
Video: How to use Phone as Webcam 2024, Maart
Anonim

De meeste moderne mobiele telefoons zijn ontworpen voor meer dan alleen bellen en berichten verzenden. Deze multifunctionele apparaten kunnen veel. Om met name een mobiele telefoon in een camera te veranderen of een video op te nemen, hoeft u alleen maar de camera op de telefoon aan te zetten.

Hoe zet je de camera op je telefoon aan
Hoe zet je de camera op je telefoon aan

instructies:

Stap 1

Onderzoek de telefoon op een vergrendeling of ontspanknop voor de camera. Om de camera in te schakelen, schuift u de schuif die de cameralens bedekt aan de achterkant van de telefoon. Als er geen vergrendeling is, maar wel een ontspanknop aan het uiteinde van de telefoon, gemarkeerd met een camerapictogram, ontgrendelt u het mobiele apparaat en drukt u op de knop.

Stap 2

Denk aan de symbolen op het telefoonscherm. Hoogstwaarschijnlijk zijn er twee modi beschikbaar: foto's en video's. Schakel over naar de gewenste modus. Maak een opname door op de middelste knop op je telefoon of op een knop op het scherm te drukken.

Stap 3

Als er geen camerasluiter of knoppen zijn, ontgrendel dan je telefoon en zoek de Camera-applicatie in het menu of een andere applicatie met een camera-pictogram. Selecteer de applicatie en start deze. Maak opnamen door op de middelste knop op je telefoon of op een speciale knop op het scherm te drukken (als je een telefoon met touchscreen gebruikt).

Stap 4

Schakel de camera op de iPhone in met de Camera-app nadat je je telefoon hebt ontgrendeld. Als uw telefoon is bijgewerkt naar versie 5, drukt u op de startknop, tikt u met uw vinger op het camerapictogram op het scherm in de rechterbenedenhoek en schuift u het scherm omhoog. Schiet door op de langwerpige knop in het midden te drukken. Als u een video wilt maken, verplaatst u de schuifregelaar in de rechterbenedenhoek naar het pictogram van de projector (filmcamera). Om de camera aan de voorkant in te schakelen, klikt u op het pictogram in de rechterbovenhoek in de vorm van een camera met pijlen.

Stap 5

Om een videogesprek te voeren, sluit u de dienst aan bij de operator en kiest u het abonneenummer, maar drukt u niet op de belknop. Druk in plaats van de belknop op de linkertoets op het scherm Functies. Selecteer "Video-oproep" of iets dergelijks. Richt de camera aan de voorkant naar u toe terwijl u praat. De camera wordt automatisch ingeschakeld.

Stap 6

Schakel de camera aan de voorkant automatisch in tijdens een Skype-videogesprek. Installeer het programma op je telefoon, configureer het APN-toegangspunt en begin de naam niet met het woord wap, maar met internet. Registreer u op de Skype-website om een gebruikersnaam en wachtwoord van uw account te ontvangen. Start het programma op uw telefoon en voer uw wachtwoord in en log in in de aangegeven velden. Voeg de toekomstige gesprekspartner toe aan uw contactenlijst. Bel door "Video-oproep" te selecteren. De camera wordt automatisch ingeschakeld.

Aanbevolen: