Hoe Bel Je Naar Novgorod

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Novgorod
Hoe Bel Je Naar Novgorod

Video: Hoe Bel Je Naar Novgorod

Video: Hoe Bel Je Naar Novgorod
Video: Zoals heel St. Petersburg Skyline verzameld 2024, Mei
Anonim

Op het grondgebied van Rusland zijn er twee regionale centra, waarvan de naam het woord "Novgorod" bevat. De oude stad, gelegen in het noordwesten van het land, wordt eenvoudigweg Novgorod genoemd of het woord "Groot" is toegevoegd. Nizjni Novgorod ligt in de regio Wolga. Bellen naar beide regionale centra kan zowel vanaf een vaste telefoon als vanaf een mobiel toestel.

Novgorod - een stad in het noordwesten van Rusland
Novgorod - een stad in het noordwesten van Rusland

Noodzakelijk

  • - vaste telefoon;
  • - mobiele telefoon;
  • - directory van telefooncodes.

instructies:

Stap 1

Als u zich op het grondgebied van Rusland bevindt en Novgorod Velikiy vanaf een vaste telefoon wilt bellen, kiest u "8". Dit is een intercitylijn. Wacht op de kiestoon, waarna u het netnummer moet kiezen. Voor Novgorod is het "816", maar deze stad heeft zowel zescijferige als zevencijferige nummers. Als het abonneenummer uit zeven cijfers bestaat, kies het dan. Vóór het zescijferige nummer moet u een ander nummer "2" kiezen.

Stap 2

Voor een oproep van een mobiele telefoon naar een vaste lijn is er dezelfde procedure, dat wil zeggen dat eerst de landcode wordt gekozen (in dit geval kan dit "8" of "+7" zijn). Kies vervolgens het netnummer op dezelfde manier als wanneer u belt vanaf een vaste telefoon en kies vervolgens het abonneenummer. Wanneer u belt van een mobiele telefoon naar een mobiele telefoon, hoeft u geen extra codes in te toetsen, alleen "8" of "+7" en het nummer.

Stap 3

De procedure om te bellen vanuit een ander land zal iets anders zijn. Een nummer kiezen vanaf een vaste telefoon begint met toegang tot een langeafstandslijn. In sommige landen is het "8", in andere - "0". Nadat u op een kiestoon hebt gewacht, kiest u het nummer "10", dat wil zeggen de internationale lijn. Kies de code van het land dat u nodig hebt, in dit geval - Rusland, dat wil zeggen "7". Dit wordt gevolgd door het netnummer met of zonder een extra deuce en het abonneenummer. Bij het bellen vanaf een mobiele telefoon naar een vaste lijn is de volgorde precies hetzelfde.

Stap 4

Om vanuit elke plaats in Rusland naar Nizjni Novgorod te bellen, heb je het netnummer nodig. De kiesvolgorde is als volgt. Kies het interlokale nummer, dat wil zeggen "8". Wacht op de kiestoon en kies het netnummer. Voor Nizjni Novgorod is dit 831, zonder extra nummers. Vervolgens komt het abonneenummer. De volgorde van het kiezen van een nummer vanaf een mobiele telefoon is bijna hetzelfde, alleen in plaats van "acht" kunt u "+7" bellen.

Stap 5

Als u een vaste telefoon vanuit het buitenland gebruikt en naar een vaste lijn belt, is de procedure hetzelfde als wanneer u belt naar Veliky Novgorod en naar elke andere stad in Rusland. Begin met bellen door naar de interlokale telefoonlijn te gaan, dat wil zeggen, kies "8" of "0". Zoals bij elke interlokale oproep, moet u wachten op de kiestoon en pas daarna de internationale code "10" kiezen. Dan volgt de code van Rusland, dat wil zeggen het nummer "7", de code van Nizhny Novgorod "831" en het nummer van de abonnee.

Stap 6

Het kan voorkomen dat u niet naar Novgorod moet bellen, maar naar de regio Novgorod of Nizjni Novgorod. De code van een nederzetting in een bepaalde regio begint meestal met dezelfde nummers als de code van het regionale centrum (met uitzondering van megasteden), en dan volgt een toestelnummer. Dat wil zeggen, de code van de nederzetting van de regio Novgorod ziet eruit als 816x, en voor de regio Nizhny Novgorod lijkt het op 831x. U vindt de code in de directory "Telefooncodes van steden in Rusland".

Aanbevolen: