Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiel?

Inhoudsopgave:

Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiel?
Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiel?

Video: Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiel?

Video: Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiel?
Video: Как разлочить (отвязать) МегаФон Минифон TDS12-1 от оператора МегаФон 2024, April
Anonim

Telecomoperator Megafon biedt haar klanten een breed scala aan communicatiediensten. Dit zijn oproepen, berichten en internettoegang. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van een simkaart, dan is de natuurlijke vraag hoe u de Megafon-operator kunt bellen vanaf een mobiele telefoon.

Hoe de operator Megafon te bellen vanaf een mobiel?
Hoe de operator Megafon te bellen vanaf een mobiel?

instructies:

Stap 1

Wanneer u besluit dat u de helpdesk van het Megafon-netwerk moet bellen, hoopt u dat een live-operator met u zal praten, aan wie u de essentie van uw probleem zal uitleggen. Maar teleurstelling komt wanneer je de stem van een geautomatiseerd systeem aan de telefoon hoort, wat suggereert dat je op toetsen moet drukken om van sectie naar sectie te gaan.

Stap 2

Onder zo'n veelvoud aan subsecties is het vrij moeilijk om in de war te raken, en de hulp van een echte medewerker is erg handig als je niet goed thuis bent in de technische problemen van het onderhoud van de Megafon-operator. Dwalend door het doolhof van knoppen, kun je nauwelijks het felbegeerde nummer vinden dat je moet bellen om de stem van een specialist te horen.

Stap 3

In feite is het vrij eenvoudig om de Megafon-operator vanaf een mobiel te bellen. Om dit te doen, moet u op uw telefoon 8 (800) 333-05-00 of 0500 bellen. De oproep naar de hotline is gratis, dus u hoeft niet te betalen voor de wachttijd voor het antwoord van een specialist. Om snel contact op te nemen met een medewerker van een telecomoperator, schakelt u tijdens het bericht van het geautomatiseerde systeem de telefoon in de toonkiesmodus (de mobiele telefoon staat standaard in deze modus en op de vaste telefoon wordt deze ingeschakeld met de *-toets), en bel er een, en na een paar seconden - twee.

Stap 4

Nadat het systeem informeert over de mogelijke opname van uw gesprek, wordt u in de wachtrij geplaatst bij de Megafon-operator.

Stap 5

U kunt ook contact opnemen met een Megafon-specialist via telefoon 8-800-550-05-00 en in internationale roaming - via nummer + 7-922-111-05-00.

Stap 6

Als u om welke reden dan ook de Megafon-operator niet vanaf uw mobiel kunt bereiken, neem dan met uw paspoort contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van het bedrijf. Daar wordt u geholpen door een echte medewerker, wiens antwoord u niet in de wachtrij hoeft te wachten.

Stap 7

Specialisten kunnen ook een brief sturen vanaf de megafon.ru-website via de ondersteuningssectie. Het antwoord komt op uw e-mailadres en indien nodig belt een Megafon-medewerker u terug.

Stap 8

U kunt de operator Megafon niet alleen vanaf uw mobiel bellen, maar ook vanaf uw computer. Als je een snelle internetverbinding, een webcam en een microfoon hebt, kun je een videogesprek voeren. Ga hiervoor naar de videolink op de website van het bedrijf.

Stap 9

Om uw probleem met betrekking tot de service met de Megafon-operator op te lossen, kunt u ook de "Online Consultant" -service gebruiken en het antwoord op uw vraag zoeken bij de meest populaire op de website van het bedrijf of contact opnemen met de livechat via de ondersteuningssectie.

Stap 10

De telefoniste Megafon kan niet alleen bellen vanaf een mobiel, maar ook een bericht sturen vanaf uw telefoon. Vragen dienen te worden gestuurd naar 0500.

Aanbevolen: