Hoe De Telefoonhoes Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoonhoes Te Demonteren?
Hoe De Telefoonhoes Te Demonteren?

Video: Hoe De Telefoonhoes Te Demonteren?

Video: Hoe De Telefoonhoes Te Demonteren?
Video: Transparant hoesje schoonmaken 2024, Mei
Anonim

Als u de aansluiting voor een mobiele telefoon moet vervangen, kunt u altijd de nodige acties met uw eigen handen doen. Hiermee kunt u een extra cent besparen door contact op te nemen met een gespecialiseerde dienst.

Hoe de telefoonhoes te demonteren?
Hoe de telefoonhoes te demonteren?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De eerste stap bij het demonteren van een hoesje voor een mobiele telefoon is om de batterij eruit te halen. Meestal bevindt de batterij zich onder de achterkant van het apparaat. Om de batterij te verwijderen, verwijdert u eenvoudig het deksel en haalt u de batterij uit de behuizing. Ook tegenwoordig speelt de achterkant vaak de rol van een batterij - de batterij is ontworpen als onderdeel van de telefoonbehuizing. Als je net zo'n mobiele telefoon hebt, hoef je alleen maar de hoes te verwijderen. Ongeacht het type batterij, als u deze verwijdert, krijgt u toegang tot de schroeven waarmee de telefoonbehuizing is bevestigd.

Stap 2

Om door te gaan met het demonteren van de behuizing, moet u deze eerst losmaken van alle schroeven die de aansluiting op het apparaat vasthouden. Om ervoor te zorgen dat u in de toekomst niet in de war raakt over het doel van de schroeven tijdens de montage, is het raadzaam om het volgende te doen. Schets op een stuk papier de locatie van alle bevestigingsschroeven op de behuizing. Draai vervolgens elke schroef los en plaats deze op de overeenkomstige markering op het diagram. Zo voorkom je verwarring bij het opnieuw monteren van de koffer. Nadat u alle schroeven hebt losgedraaid, kunt u doorgaan met verdere acties. Opgemerkt moet worden dat, gezien het kleine formaat van elke schroef, de punt van een keukenmes het beste hulpmiddel is om het los te draaien.

Stap 3

Nadat de case is losgemaakt van de bevestigingsschroeven, demonteer je de telefooncover. Om dit te doen, moet u de voor- en achterkant van de behuizing van het apparaat in verschillende richtingen trekken. Op dit moment worden beide delen vastgezet met kunststof koppelingen, die eenvoudig van elkaar te scheiden zijn.

Stap 4

Om het paneel te monteren, volstaat het om de twee delen met elkaar te verbinden en stevig tegen elkaar aan te drukken. Let bij het monteren van het telefoonhoesje op het moment dat de eerder losgedraaide schroeven hun oorspronkelijke positie innemen.

Aanbevolen: