Hoe U Uw Tarief Telefonisch Kunt Achterhalen In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tarief Telefonisch Kunt Achterhalen In MTS
Hoe U Uw Tarief Telefonisch Kunt Achterhalen In MTS

Video: Hoe U Uw Tarief Telefonisch Kunt Achterhalen In MTS

Video: Hoe U Uw Tarief Telefonisch Kunt Achterhalen In MTS
Video: Als je dit GEHEIM hebt geleerd, gooi je de plastic fles nooit meer weg! 2024, April
Anonim

Als u de naam van uw tariefplan kent, is het gemakkelijk om de kosten van mobiele communicatie in het MTS-netwerk te optimaliseren door de kosten van spraakcommunicatie, mms, sms en aanvullende diensten te vergelijken met uw en andere tarieven. Als u de naam van uw serviceplan bent vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Om de verloren informatie te herstellen, hoeft u niet te zoeken naar verpakkingen uit de MTS starterkit, waar uw tarief vermeld staat. Met behulp van de speciale diensten van de operator kunt u de naam van het tariefplan in enkele minuten achterhalen.

Hoe u uw tarief telefonisch kunt achterhalen in MTS
Hoe u uw tarief telefonisch kunt achterhalen in MTS

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Om de naam te weten van het tarief waarvoor uw nummer wordt onderhouden, en tegelijkertijd om aanvullende informatie te krijgen over de beschikbare communicatiediensten, belt u het MTS-contactcentrum vanaf uw mobiel op 0890. Luister naar het bericht van het antwoordapparaat tot u wordt gevraagd een menusectie te selecteren.

Stap 2

Druk op 1 om naar de rubriek "Diensten, kortingen, tarieven, informatie, aansluiting" te gaan. Druk op de "0"-toets om verbinding te maken met de MTS-operator. Wacht op het antwoord van de medewerker en vraag hoe uw tariefplan heet.

Stap 3

Als u alleen de naam wilt weten van het tarief waarvoor uw telefoon wordt aangeboden, verzendt u het bijbehorende USSD-verzoek vanaf uw mobiele telefoon. Kies hiervoor de combinatie "* 111 * 59 #" op uw mobiel en druk op de knop "Bellen". Lees daarna het bericht dat op het scherm verschijnt, waarin uw tarief wordt aangegeven.

Stap 4

Gebruik de service "SMS-assistent" om de naam van het serviceschema te achterhalen en deze informatie in het geheugen van de telefoon op te slaan. Stuur hiervoor een sms-bericht met het nummer “6” naar het verkorte nummer 111. Open na enkele seconden het bericht dat binnenkwam en lees de naam van uw tariefplan.

Stap 5

Als u na het verzenden van een verzoek of SMS-bericht enkele onbegrijpelijke symbolen ziet in plaats van woorden op het display van het apparaat, verander dan de taalinstellingen van de weergegeven informatie. Met dergelijke wijzigingen kunt u de ontvangen reacties lezen.

Stap 6

Om informatie te lezen van een telefoon die geen Russisch bevat voor het kiezen van berichten, kiest u het commando "* 111 * 6 * 2 #" en drukt u op "Bellen". Na deze stappen wordt transliteratie toegepast op de antwoorden op verzoeken en berichten, waarbij Russische woorden in Engelse letters worden weergegeven.

Stap 7

Om de taal van de ontvangen berichten op de telefoon te wijzigen, waarop het zeker mogelijk is om Russische letters in te voeren, kiest u "* 111 * 6 * 2 #" vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op de knop "Bellen". Met deze bewerking kunt u informatie van de operator in het Russisch ontvangen.

Aanbevolen: