Drie Telefoondiefstalbeveiligingsschilden

Drie Telefoondiefstalbeveiligingsschilden
Drie Telefoondiefstalbeveiligingsschilden

Video: Drie Telefoondiefstalbeveiligingsschilden

Video: Drie Telefoondiefstalbeveiligingsschilden
Video: Systém, který sleduje vše co děláte! (2021) Telefony / Notebooky 2024, Mei
Anonim

Het heeft geen zin om een dure mobiele telefoon te kopen en de principes van het beschermen van het apparaat tegen diefstal niet te kennen. Dus hoe beveilig je je telefoon?

Naïviteit
Naïviteit

Niemand is immuun voor diefstal, maar elke eigenaar kan zorgen voor maximale beveiliging van zijn apparaat. Laten we dus eens kijken naar drie diefstalbeveiligingsschermen voor mobiele telefoons.

1. Overzicht

Als u buiten belt, probeer dan een plek te vinden waar u maximaal zichtbaar bent. Aanval van indringers van achteren is onmogelijk te voorspellen, maar van voren is het heel goed mogelijk. Maak er een gewoonte van om alleen binnenshuis gesprekken te voeren.

2. IMEI-nummer

Elke telefoon heeft een individueel nummer van de fabrikant. Kies * # 06 # en onthoud de IMEI-combinatie die op het display verschijnt. Bij verlies kunt u dit aangeven en uw telefoon herkennen.

3. Telefoonkosten

Aanvallers zijn altijd geïnteresseerd in dure telefoonmodellen. Voor de zekerheid moet u rekening houden met de essentiële noodzaak van een extra grote camera en andere technische eigenaardigheden. Het is heel goed mogelijk dat je rond kunt komen met het eenvoudigste model mobiele telefoon.

Aanvallers weten als geen ander van de opkomst van nieuwe features in telefoons en smartphones. Bovendien weten ze hoe ze de systeembeveiligingsstappen moeten omzeilen. Het artikel beschouwde de meest effectieve en significante beschermende factoren.

Aanbevolen: