Hoe Video Naar Telefoon Te Transcoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Telefoon Te Transcoderen
Hoe Video Naar Telefoon Te Transcoderen

Video: Hoe Video Naar Telefoon Te Transcoderen

Video: Hoe Video Naar Telefoon Te Transcoderen
Video: How To Convert any Video format to mp4 in Android| Video Converter Tutorial 2024, Mei
Anonim

Vrijwel elke video, van een korte clip tot een hele film, kan zo worden getranscodeerd dat deze op het scherm van een mobiele telefoon kan worden bekeken, op voorwaarde dat deze laatste een kleurenscherm heeft en de mogelijkheid om video te bekijken.

Hoe video naar telefoon te transcoderen
Hoe video naar telefoon te transcoderen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon het afspelen van video ondersteunt. Als je hier niet zeker van bent, lees dan de instructies van je mobiele telefoon. Bijna alle moderne telefoons met een kleurendisplay "kunnen" video afspelen. Houd er rekening mee dat verschillende telefoonmodellen alleen bepaalde videoformaten kunnen afspelen. Ontdek welk formaat je telefoon het beste speelt.

Controleer naast informatie over ondersteuning voor het afspelen van video ook het beschikbare geheugen op uw telefoon. Dit zal helpen bepalen in hoeverre de originele video opnieuw moet worden gecodeerd.

Stap 2

Download een video-omzetter voor uw pc. Als uw computer Windows gebruikt, is de beste gratis oplossing voor het converteren misschien Any Video Converter, die kan worden gedownload via de link: https://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/. Installeer het programma op uw computer

Als je video naar 3gp-formaat moet converteren, gebruik dan X Video Converter.

Stap 3

Start de video-conversiesoftware. De meeste conversieprogramma's zijn op dezelfde manier gestructureerd. Selecteer de gewenste video door op de knop "Video toevoegen" te klikken. De video wordt in zijn oorspronkelijke vorm in het programma geladen. Selecteer vervolgens het gewenste formaat. Telefoons spelen video's meestal af in de indeling.3gp of.mp4, hoewel moderne modellen een groot aantal verschillende indelingen ondersteunen. Nadat u het vereiste formaat hebt geselecteerd, stelt u enkele parameters voor de video in, zoals resolutie, bitsnelheid, audiotrackformaat, enz. Maak een schatting van de geschatte grootte van de getranscodeerde video. Als dit formaat geschikt is, klikt u op de knop "Coderen" nadat u eerder de doelmap voor de video hebt geselecteerd. Na een tijdje is je video klaar voor weergave op een mobiele telefoon.

Aanbevolen: