Hoe Het Wachtwoord Van MTS Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Van MTS Te Achterhalen
Hoe Het Wachtwoord Van MTS Te Achterhalen

Video: Hoe Het Wachtwoord Van MTS Te Achterhalen

Video: Hoe Het Wachtwoord Van MTS Te Achterhalen
Video: How to reset MTS MBLAZE WiFi Modem password 2024, Mei
Anonim

Ter bescherming tegen onbevoegde toegang tot het SIM-kaartmenu zijn speciale beveiligingscodes voorzien. Ze worden op speciale plastic kaarten aan de eigenaren van de kamers verstrekt. Ook is het tijdens bedrijf mogelijk om de pincode naar eigen inzicht te wijzigen.

Hoe het wachtwoord van MTS te achterhalen
Hoe het wachtwoord van MTS te achterhalen

Noodzakelijk

  • - SIM-kaartdocumentatie;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Om de pincode van de MTS-simkaart te achterhalen, moet u deze bekijken in de documenten die u door de operator hebt gekregen bij het registreren van het nummer. Wis de beschermlaag met een muntje en bekijk de informatie die je nodig hebt. Dit is het geval als u deze beveiligingscode sinds de aankoop van de simkaart nooit hebt gewijzigd. Bij nieuwe simkaarten wordt dit wachtwoord niet gevraagd wanneer het is ingeschakeld, de verificatie is standaard uitgeschakeld.

Stap 2

Om het verzoek in de beveiligingsinstellingen van de telefoon te activeren, moet u de opname bevestigen door het in het juiste venster in te voeren. De laatste keer is de pincode van de simkaart standaard 0000. Alles kan echter afhangen van de mobiele provider die u van dienst is.

Stap 3

Indien u uw pincode niet meer weet, en u bovendien geen toegang heeft tot de documenten op uw simkaart, die de nodige informatie bevatten, neem dan contact op met de abonneeafdeling om dit probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat als het wachtwoord voor de derde keer verkeerd wordt ingevoerd, de toegang tot het nummer wordt geblokkeerd en dat u de tweede pincode moet invoeren, die ook in de documenten wordt voorgeschreven.

Stap 4

Wanneer u een simkaart blokkeert, neemt u contact op met het kantoor van het bedrijf met documenten die uw identiteit als eigenaar van het nummer bevestigen. In het geval dat de simkaart op een andere naam is geregistreerd, is de aanwezigheid vereist van een persoon wiens paspoortgegevens zijn gespecificeerd in de serviceovereenkomst.

Stap 5

Als je eerder de simkaart hebt vervangen vanwege het verlies van toegang, voer dan de pincode 0000 in, die normaal gesproken standaard voor alle kaarten wordt ingesteld tijdens de herregistratie. Als de pincode van de kaart niet door u is gewijzigd terwijl u dit telefoonnummer gebruikt, en wanneer u het invoert, geeft het systeem een fout weer (als u de gegevens invoert die zijn gespecificeerd in de SIM-kaartdocumentatie), neem dan contact op met de operator om dit op te lossen deze situatie.

Aanbevolen: