Hoe Vind Je Gratis Een Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Een Nummer
Hoe Vind Je Gratis Een Nummer

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Nummer

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Nummer
Video: HOW TO: Eenvoudig én gratis een btw nummer validatie uitvoeren in Dynamics 365 Business Central 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld wordt het van tijd tot tijd nodig om gratis een nummer te vinden om contact op te nemen met deze of gene persoon. Dergelijke goedkope methoden bestaan en zijn volledig legaal.

U kunt het telefoonnummer dat u nodig heeft gratis vinden
U kunt het telefoonnummer dat u nodig heeft gratis vinden

instructies:

Stap 1

Zoek zoveel mogelijk informatie over de persoon om vervolgens zijn telefoonnummer te vinden. Allereerst heb je een voor- en achternaam nodig en, indien mogelijk, een tweede naam. Het is heel goed als je de stad kent, evenals het exacte adres waar de persoon die je nodig hebt woont. Zoek indien mogelijk ook uit met wie hij communiceert om te proberen de nodige informatie te achterhalen van kennissen, vrienden of familieleden.

Stap 2

Vergroot wat je weet over de persoon met sociale media. Als je alleen de naam en achternaam kent, kun je gemakkelijk achterhalen waar hij woont, wie zijn vriend is, en vooral, met een beetje geluk kun je meteen het nummer van een persoon gratis vinden, omdat sommige gebruikers dit aangeven in de coördinaten voor communicatie of advertenties op uw pagina plaatsen.

Stap 3

Neem contact op met de vrienden van een persoon en stel jezelf voor als zijn vriend of familielid, die bijvoorbeeld een verrassing wil maken of gewoon de telefoon van een vriend kwijt is en zich nu schaamt om hem rechtstreeks opnieuw te vragen. Deze methode werkt meestal, hoewel je hoogstwaarschijnlijk meerdere vrienden tegelijk zult moeten interviewen voordat een van hen ermee instemt om iemand op nummer te helpen zoeken.

Stap 4

Gebruik meer bekende manieren om uw telefoon te vinden, als u geen fan bent van sociale netwerken, of als de persoon er gewoon niet in is geregistreerd. Talloze online directory's en databases helpen u gratis een nummer te vinden, bijvoorbeeld https://spravkaru.net/russia/ of https://www.nomer.org/. Houd er rekening mee dat de informatie op dergelijke sites vaak verouderd is. Bovendien is het veel moeilijker om er een celnummer op te vinden dan een huisnummer.

Stap 5

Vraag om hulp in de salons van mobiele communicatie in uw stad, als de persoon in wie u geïnteresseerd bent er ook woont. Meestal slaan operators gegevens over hun abonnees op, maar de informatie wordt niet zomaar verstrekt. Experts ontmoeten elkaar meestal halverwege in gevallen waarin de gezochte persoon een strafbaar feit heeft gepleegd, maar je kunt slimmer handelen door bijvoorbeeld te melden dat je een mooi meisje hebt ontmoet en nu op zoek bent naar haar nummer om je gevoelens te bekennen en een afspraak te maken. Veel hangt af van je acteervaardigheden, maar overdrijf het niet en onthoud dat liegen sowieso niet goed is.

Aanbevolen: