Wanneer Komt De Google-tablet Uit?

Wanneer Komt De Google-tablet Uit?
Wanneer Komt De Google-tablet Uit?

Video: Wanneer Komt De Google-tablet Uit?

Video: Wanneer Komt De Google-tablet Uit?
Video: Google Pixel Slate: This Ain't It Chief! 2024, Mei
Anonim

In navolging van wereldwijde trends besloot zoekgigant Google zijn eigen tablets te verkopen. De verwachting is dat de productie van nieuwe items door Asus zal worden afgehandeld onder een contract met Google. De eerste toestellen zullen medio 2012 beschikbaar zijn. Kopers kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om kennis te maken met de technische innovatie.

Wanneer komt de Google-tablet uit?
Wanneer komt de Google-tablet uit?

Google heeft de eerste tablets geïntroduceerd die onder dit merk vallen. Google lanceert voor het eerst een van de goedkoopste gadgets in zijn klasse. Hoogstwaarschijnlijk is er momenteel geen goedkopere tablet van wereldwijde fabrikanten beschikbaar. Het is echter onwaarschijnlijk dat het bedrijf de concurrentievoordelen van de tablet voor een lange tijd zal kunnen behouden.

De meeste grote tabletfabrikanten in deze klasse werken er hard aan om de reeks modellen bij te werken, dus Google moet handelen in een zeer concurrerende omgeving. Tot nu toe is het echter nog niemand gelukt om een soortgelijk toestel in deze prijscategorie uit te brengen. De Nexus heeft een krachtigere processor en een hogere schermresolutie.

Het standaard Google Nexus-apparaat zal een 7-inch scherm, een quad-coreprocessor, een frontcamera van 1, 2 megapixels en 8 GB geheugen hebben. De tablet zou voorzien moeten zijn van het besturingssysteem Android 4.0. De geschatte kosten van de tablet zijn $ 200, en het model met 16 GB geheugen kost $ 250. Het nieuwe product zal eind juli 2012 beschikbaar zijn in de Verenigde Staten in de Google Play online store. Iets later zal het basismodel met 16 GB opslag de Britse winkelketen bereiken. In Rusland kan zo'n tablet ongeveer 10 duizend roebel kosten. - deskundigen zeggen.

Google is van plan om in mei 2012 een nieuwe tablet te presenteren, maar de ontwikkelaars hadden tijdens het werk klachten over de hoge prijs en het uiteindelijke ontwerp van het apparaat. Daarnaast was aanvullende hardware- en softwareoptimalisatie nodig. Daarom werd de release van de tablet uitgesteld tot juli 2012. De eerste batch tablets van Google zullen ongeveer 600 duizend apparaten zijn, maar in 2012 is het bedrijf van plan om minimaal 2 miljoen Nexus-tablets te verkopen.

Aanbevolen: