Hoe Mms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden
Hoe Mms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden
Video: How to Send a MMS or Picture Message on Android 2024, Mei
Anonim

De functie van mms-berichten verschilt van sms doordat het kan worden gebruikt om niet alleen tekstberichten, maar ook bestanden over te brengen. Er zijn zowel betaalde als gratis manieren om MMS te verzenden. Gebruik een van hen afhankelijk van het type bestand dat moet worden verzonden en ook op basis van uw persoonlijke voorkeur.

Hoe mms naar een mobiele telefoon te verzenden
Hoe mms naar een mobiele telefoon te verzenden

instructies:

Stap 1

Om mms vanaf uw telefoon te verzenden, moet u een WAP / MMS-servicepakket instellen. In je startpakket, dat bij de simkaart zit, vind je het nummer van de technische ondersteuningsdienst voor abonnees. Als het nummer ontbreekt, gaat u naar de officiële website van de operator, die u daar kunt vinden. Daarop vind je de telefoon die je nodig hebt. Bel het en vertel het het telefoonmodel. Activering van deze dienst is in de regel gratis, maar de berichten zelf zijn onderhevig aan tariefbepaling. U wordt geïnformeerd over de prijzen. Vraag een bericht aan met de instellingen voor je mobiel en activeer deze.

Stap 2

Om MMS vanaf uw telefoon te verzenden, gaat u naar het menu voor het verzenden van multimediaberichten, voert u het nummer van de ontvanger in en stelt u een bericht op door er een afbeelding, audio of ander bestand aan toe te voegen. Stuur een bericht.

Stap 3

U kunt de internetservice ook gebruiken voor het verzenden van berichten, bijvoorbeeld free-mms.ru. Volg de link https://www.free-mms.ru/index.php?r=sentmms/index en vul vervolgens alle velden in. Selecteer het nummervoorvoegsel en voeg vervolgens de rest van het nummer toe. Voer de titel en hoofdtekst van het bericht in, evenals de naam en het telefoonnummer van de afzender. Upload daarna een foto om te verzenden of een link ernaartoe en klik op de knop "Verzenden".

Stap 4

Als u een afbeelding wilt verzenden, upload deze dan naar een bestandshostingservice voor afbeeldingen, bijvoorbeeld imglink.ru. Kopieer daarna de link naar de afbeelding, die het adres vóór het gedownloade bestand bevat, en stuur het in een bericht. U kunt deze actie uitvoeren door een sms te verzenden vanaf uw telefoon of door de gratis berichtenservice te gebruiken. De acties die in dit geval worden uitgevoerd, zijn vergelijkbaar met die welke moeten worden uitgevoerd bij het verzenden van een MMS-bericht vanaf de servicesite. Plak de link in de tekst van het sms-bericht, voer het nummer van de ontvanger in en verstuur het.

Aanbevolen: