Hoe Een Mobiele Telefoon Te Drogen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Te Drogen
Hoe Een Mobiele Telefoon Te Drogen

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Drogen

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Drogen
Video: Tips: wat moet je doen als je telefoon nat is geworden? 2024, Mei
Anonim

Als je je mobiele telefoon per ongeluk in het water hebt laten vallen, bijvoorbeeld in een plas of toilet, moet je niet van tevoren overstuur zijn. Haal de cel zo snel mogelijk uit het water en probeer hem weer tot leven te wekken.

Hoe een mobiele telefoon te drogen
Hoe een mobiele telefoon te drogen

instructies:

Stap 1

Nadat je je mobiel uit het water hebt gehaald, mag je hem in geen geval aanzetten totdat je hem hebt afgedroogd. Haal de batterij eruit, verwijder de simkaart, alle geheugenkaarten en eventuele andere randapparatuur.

Stap 2

Veeg uw mobiele telefoon goed af met een droge, absorberende doek. Probeer overmatig schudden van de telefoon te voorkomen, zoals: water kan naar diepere delen gaan, waardoor het moeilijk is om te werken. Veeg alle toegankelijke delen van de telefoon af met ontsmettingsalcohol. alcohol verdringt perfect vloeistof en verdampt zelf in korte tijd.

Stap 3

Gebruik een stofzuiger om de vloeistof op te zuigen. Zorg ervoor dat alle onderdelen van de telefoon goed vastzitten en niet in de stofzuiger worden gezogen. Gebruik nooit een föhn voor deze methode, want de luchtstroom zal al het vocht naar afgelegen gebieden verplaatsen, waardoor het drogen moeilijker wordt.

Stap 4

Nadat alle manipulaties zijn uitgevoerd, legt u de telefoon een nacht in een kom rijst. Rijst is uitstekend in het absorberen van vocht, dus het zal je mobiele telefoon gemakkelijk uitdrogen. Nadat je hebt geprobeerd je telefoon te drogen, test je hem door de batterij te plaatsen en aan te zetten.

Aanbevolen: