Het Antwoordapparaat Inschakelen

Inhoudsopgave:

Het Antwoordapparaat Inschakelen
Het Antwoordapparaat Inschakelen

Video: Het Antwoordapparaat Inschakelen

Video: Het Antwoordapparaat Inschakelen
Video: Het apparaat inschakelen en eerste gebruik 2024, April
Anonim

"Antwoordapparaat" is een handige service, omdat u hiermee altijd in contact kunt blijven en geen belangrijke oproepen en berichten hoeft te missen. De dienst is beschikbaar voor aansluiting op abonnees van verschillende Russische telecomoperators.

Het antwoordapparaat inschakelen
Het antwoordapparaat inschakelen

instructies:

Stap 1

Een van deze operators is Beeline. Om een antwoordapparaat aan te sluiten, kiest u het USSD-verzoek * 110 * 014 # en drukt u op de beltoets. Elke keer wordt de dienst geactiveerd als u de telefoon niet binnen dertig seconden opneemt of als u zich buiten bereik bevindt. Indien nodig kan de persoon die u belt een voicemailbericht achterlaten. Om ernaar te luisteren, belt u het verkorte nummer 0600.

Stap 2

Het bedrijf Beeline heeft ook een zelfbedieningssysteem. Met zijn hulp kunnen klanten services beheren (verbinden, ontkoppelen wanneer het hen uitkomt). Dit is inclusief een antwoordapparaat. Ga naar de website https://uslugi.beeline.ru om toegang te krijgen tot het systeem. Het ontvangen van gegevens voor autorisatie is beschikbaar door het USSD-commando * 110 * 9 # te verzenden. De operator zal u een wachtwoord geven en uw telefoonnummer is uw login. Houd er rekening mee dat het alleen in een tiencijferig formaat moet worden opgegeven.

Stap 3

Als u MTS-communicatiediensten gebruikt, kunt u de dienst “SMS-antwoordapparaat” activeren. Ze helpt wanneer de abonnee een bericht of een telefoontje een tijdje niet kan beantwoorden. Wanneer u het activeert, moet u de tekst van de antwoord-sms instellen (dat wil zeggen, degene die in de toekomst naar andere abonnees zal worden verzonden, die uw antwoord niet hebben ontvangen). Stuur deze hiervoor naar 3021.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat niet alle MegaFon-gebruikers een antwoordapparaat kunnen aansluiten. Deze omvatten klanten van tariefplannen als "Light" en "Telemetry" (de huidige lijst kan worden verkregen op de officiële website van het bedrijf). Alle andere abonnees kunnen de dienst gebruiken via een oproep naar het 0500-nummer of het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Daarnaast kun je voor hulp altijd contact opnemen met de communicatiesalon van de telefoniste. De kosten voor het aansluiten van een antwoordapparaat en het abonnementsgeld daarvoor zijn afhankelijk van het tariefplan van de klant.

Aanbevolen: