Wanneer Komt GTA III Op PS3 Uit?

Wanneer Komt GTA III Op PS3 Uit?
Wanneer Komt GTA III Op PS3 Uit?

Video: Wanneer Komt GTA III Op PS3 Uit?

Video: Wanneer Komt GTA III Op PS3 Uit?
Video: GTA III на PS3 2024, Mei
Anonim

Grand Theft Auto (GTA) is een serie computerspellen die een cultus is geworden in het actiegenre. Hij is inmiddels vijftien jaar in productie en hoewel de vijfde generatie GTA onderweg is, is er nog steeds vraag naar eerdere versies. Degenen die de game van de derde generatie op moderne Sony Playstation 3-consoles willen spelen, zullen dit echter niet kunnen doen tot de release van een speciale versie van GTA III.

Wanneer komt GTA III op PS3 uit?
Wanneer komt GTA III op PS3 uit?

De allereerste Grand Theft Auto-games werden in de vorige eeuw - in 1997 - uitgebracht door DMA Design en Tarantula Studios in versies voor Sony Playstation 1-gameconsoles en pc's met Windows en DOS. In de afgelopen anderhalf decennium zijn zowel het spel zelf als de apparatuur die door gamers wordt gebruikt, geleidelijk veranderd. De producenten van GTA hebben de gebruikte game-engine aangepast aan de huidige versies van de meest voorkomende gameplatforms. Om ervoor te zorgen dat de oude versies van het spel normaal werken op de nieuwe Playstation-consoles, moeten de ontwikkelaars speciaal aangepaste "geporteerde" versies van Grand Theft Auto uitbrengen.

Dit gebeurde met de derde generatie GTA - uitgebracht van 2001 tot 2006, vijf games in de serie werden ontworpen voor de Playstation-2 en Playstation Portable-spelconsoles, die toen actueel waren. De eerste versies van de later uitgebrachte Playstation-3-consoles hadden ingebouwde chips die voor compatibiliteit met de vorige versie van de gameconsole zorgden. Daarom werd het niet nodig geacht om GTA III over te zetten naar een nieuwe generatie consoles. Al tijdens het gebruik werd echter duidelijk dat de compatibiliteitschips niet goed genoeg werkten, Sony verwijderde ze van de gefabriceerde apparaten en het probleem van het overzetten van de GTA III-game naar de PS-3 werd opnieuw urgent.

Sony heeft eerder aangekondigd dat de geporteerde versie op 31 juni van dit jaar beschikbaar zal zijn in de PlayStation Network online store. Op de afgesproken dag verscheen echter in plaats van de game een blogpost van PlayStation Store-directeur Grace Chen met een verontschuldiging en een bericht dat er later een nieuwe releasedatum zou worden aangekondigd. Een andere Sony-medewerker, Morgan Haro, beantwoordde vragen op een blog en legde uit dat er auteursrechtelijke problemen waren met sommige soundtracks van de game.

Aanbevolen: