Een Nummer Openen Op Megafon

Inhoudsopgave:

Een Nummer Openen Op Megafon
Een Nummer Openen Op Megafon

Video: Een Nummer Openen Op Megafon

Video: Een Nummer Openen Op Megafon
Video: Как активировать сим карту Мегафон (активация sim карты мегафон) супер ответ 2024, Mei
Anonim

Een breed scala aan mobiele servicebedrijven, hun groeiende onderlinge concurrentie leidt er vaak toe dat abonnees van de ene provider naar de andere gaan en voor zichzelf gunstigere voorwaarden kiezen.

Een nummer openen op Megafon
Een nummer openen op Megafon

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - servicecentrum voor abonnees van het Megafon-netwerk;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Als u besluit om voor de eerste keer abonnee te worden van het Megafon-mobiele bedrijf, moet u de procedure doorlopen voor het sluiten van een serviceovereenkomst met deze provider. Neem hiervoor uw persoonlijk paspoort en een bepaald bedrag (afhankelijk van het tarief) en bezoek de Megafon-showroom in uw stad.

Stap 2

Probeer vooraf vertrouwd te raken met de voorwaarden van verschillende tariefplannen op de officiële website van het bedrijf door een verzoek in te dienen. Zo kunt u het tarief kiezen dat het beste bij u past.

Stap 3

Om de locatie van de dichtstbijzijnde Megafon-salon te vinden, gaat u naar de hoofdpagina van het bedrijf, klikt u op het tabblad "Help en service", selecteert u het gedeelte "Onze kantoren". Geef de regio en stad van uw woonplaats aan en klik op "Zoeken".

Stap 4

Mocht u om wat voor reden dan ook zelf niet naar het Megafon servicecentrum kunnen komen, dan kan uw gemachtigde (een persoon met een notariële volmacht van u) dit voor u doen.

Stap 5

Door een ander nummer in het Megafon-netwerk aan te sluiten, moet je toch een nieuwe serviceovereenkomst afsluiten, ook als je al abonnee bent van dit bedrijf. Woont u in de regio Moskou en bent u klant van Megafon-Moskou of bent u in een van de grote steden van Rusland, dan kunt u zelfs in een reguliere supermarkt of bij een tankstation (tankstation). Kijk maar eens goed naar de merkrekken met het groene bedrijfslogo. Je kunt ook je persoonlijke account opwaarderen en de aansluiting ter plaatse betalen, aan de kassa van de winkel.

Stap 6

Daarnaast verkopen veel postkantoren ook pakketten om verbinding te maken met het Megafon-netwerk, dus ga naar de dichtstbijzijnde en informeer bij een specialist naar de beschikbaarheid van een dergelijke mogelijkheid.

Aanbevolen: