Wanneer Komt De Smartphone Van Facebook Uit?

Wanneer Komt De Smartphone Van Facebook Uit?
Wanneer Komt De Smartphone Van Facebook Uit?

Video: Wanneer Komt De Smartphone Van Facebook Uit?

Video: Wanneer Komt De Smartphone Van Facebook Uit?
Video: Haala Akka fb keessan isin jala hin gubanne profile fb keessani irratti dira godhattuu Dandeesan 2024, Mei
Anonim

Controversiële geruchten over de release van de Facebook-smartphone circuleren sinds 2011 in de wereldwijde gemeenschap. Een merkgadget van een populair sociaal netwerk werd herhaaldelijk "begraven" door journalisten, en zelfs Zuckerberg zelf heeft informatie over de ontwikkeling van een smartphone ontkend, maar de pers blijft de mogelijke verkoop ervan in 2013 aankondigen.

Wanneer komt de smartphone van Facebook uit?
Wanneer komt de smartphone van Facebook uit?

Het is vermeldenswaard dat alle berichten over de ontwikkeling van een smartphone van Facebook uitsluitend waren gebaseerd op informatie uit zogenaamde anonieme bronnen en nooit officiële bevestiging hebben gekregen. Het gezaghebbende bureau Bloomberg en de Taiwanese editie van DigiTimes deelden informatie uit bronnen.

Er werd vanuit gegaan dat HTC de nieuwe Facebook-telefoon zou uitbrengen. De experts noemden Android het meest waarschijnlijke besturingssysteem voor de nieuwe gadget, en het model zal in het derde kwartaal van 2012 in de verkoop gaan. Dat wil zeggen, gelijktijdig met directe concurrenten - de nieuwe Windows Phone en iPhone. De Poolse ontwerper-enthousiasteling Michal Bonikowski liet zelfs duidelijk zien hoe naar zijn mening een "facebook-telefoon" eruit zou moeten zien - een superplatte telefoon, uitgerust met twee camera's en met een gebruikersinterface die maximaal is aangepast voor communicatie op sociale netwerken.

Eind juli waren er echter berichten van het bureau Bloomberg, waarin de latere releasedatums voor de smartphone van Facebook werden aangekondigd - 2013. En letterlijk de volgende dag werden alle voorspellingen officieel ontkend door Mark Zuckerberg. In zijn conference call gewijd aan het financiële rapport van Facebook voor het tweede kwartaal van 2012, zei de eigenaar van het populairste sociale netwerk dat het bedrijf helemaal geen eigen gadgets zou produceren. Volgens Zuckerberg is het handiger om Facebook-tools zoveel mogelijk te integreren in bestaande populaire mobiele technologieën, in plaats van hun eigen te ontwikkelen.

Maar zelfs daarna hielden de geruchten over de release van "Facebook" in 2013 niet op. Hoewel het goed mogelijk is dat ze gedeeltelijk worden gerechtvaardigd. Het is niet uitgesloten dat HTC de lijn van smartphones "geslepen" voor het gebruik van het sociale netwerk gewoon zal aanvullen met een nieuw exemplaar. En hoewel hij zal worden uitgebracht onder het merk HTC en niet onder Facebook, zal de nieuwe "smart phone" maximaal worden aangepast voor handig gebruik van de mobiele versie van het sociale netwerk, net als de bestaande HTC Salsa- en Chacha-modellen.

Aanbevolen: