Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Verbinding Te Maken Met Internet

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Verbinding Te Maken Met Internet
Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Verbinding Te Maken Met Internet

Video: Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Verbinding Te Maken Met Internet

Video: Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Verbinding Te Maken Met Internet
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

Om toegang te krijgen tot internet op uw mobiele telefoon, moet u speciale instellingen verkrijgen en activeren. Veel grote telecomoperators bieden abonnees gratis nummers en diensten aan om deze instellingen aan te vragen.

Hoe u uw telefoon instelt om verbinding te maken met internet
Hoe u uw telefoon instelt om verbinding te maken met internet

instructies:

Stap 1

Abonnees van de Megafon-telecomoperator kunnen automatische instellingen krijgen door een sms-bericht te sturen naar 5049. Geef in de tekst het nummer 1 op om internetinstellingen te bestellen, 2 - om WAP-instellingen te ontvangen, of 3 als u ook mms-instellingen nodig heeft. Daarnaast zijn er nog twee verkorte nummers beschikbaar voor alle gebruikers: 05190 en 05049.

Stap 2

De abonnees van dit bedrijf mogen niet vergeten dat ze beschikken over een abonneeservicenummer 0500. Belt u niet vanaf een mobiele telefoon, maar vanaf een vaste telefoon, gebruik dan het nummer 502-5500. Bovendien sta je altijd klaar om assistentie te verlenen in elk technisch ondersteuningskantoor van abonnees of in de Megafon-communicatiesalon. Daar lossen ze de ontstane problemen op en zetten ze de nodige diensten op.

Stap 3

Klanten van een ander bedrijf, namelijk "MTS", kunnen het bestaande verkorte nummer 0876 gebruiken. Hiermee kunt u op elk moment automatische instellingen van de internetverbinding bestellen. De oproep is trouwens gratis, de operator zal er geen geld voor opnemen. Om de benodigde instellingen te bestellen, kunt u ook naar de officiële website van de operator "MTS" gaan. Daar vindt u een speciaal aanvraagformulier dat u dient in te vullen en op te sturen (niets ingewikkelds: meestal hoeft u alleen een telefoonnummer op te geven). Vergeet niet een ander gratis nummer 1234, bedoeld voor het verzenden van sms-berichten (geen sms nodig, stuur een "leeg" bericht). Bovendien kunt u de instellingen ophalen wanneer u de dichtstbijzijnde communicatiesalon of het kantoor van de operator bezoekt.

Stap 4

In "Beeline" zijn er twee verschillende manieren om verbinding te maken met de internetinstellingen op uw mobiele telefoon. Een daarvan is een GPRS-verbinding. Om automatische GPRS-instellingen te bestellen, moet u het USSD-commando * 110 * 181 # gebruiken. Als u een ander type verbinding nodig heeft, belt u het verzoek * 110 * 111 #. Nadat u de instellingen heeft ontvangen, start u uw mobiele telefoon opnieuw op om de instellingen te activeren.

Aanbevolen: