Muziek Instellen Op Piepjes

Inhoudsopgave:

Muziek Instellen Op Piepjes
Muziek Instellen Op Piepjes

Video: Muziek Instellen Op Piepjes

Video: Muziek Instellen Op Piepjes
Video: Shuttle run test 1-14 2024, April
Anonim

Om ervoor te zorgen dat uw vrienden en kennissen zich niet hoeven te vervelen terwijl u wacht tot u de telefoon opneemt, activeert u de dienst "Beep", "Hallo" of "Kiestoon wijzigen" (elke operator heeft zijn eigen naam). In plaats van een standaard piepje, kun je je favoriete melodie, superhit of gewoon een grapje instellen.

Muziek instellen op piepjes
Muziek instellen op piepjes

instructies:

Stap 1

Operator "Megafon" biedt vele soorten "Change dial tone"-service. Bijvoorbeeld "Muziekkanaal". Door deze optie te activeren, kunt u verschillende composities selecteren en er een set van maken in dezelfde stijl. De lijst met geselecteerde nummers wordt voortdurend bijgewerkt, dus het is onwaarschijnlijk dat u zich verveelt. U kunt verbinding maken met het "Music Channel" door 0770 te bellen op uw mobiele telefoon en vervolgens op nummer 5 op het toetsenbord te drukken. Daarnaast kunt u "Muziekkanalen" activeren via sms (stuur een bericht met de kanaalcode naar 0770). Trouwens, het nummer van elk kanaal waarin u geïnteresseerd bent, is te vinden op de officiële website van de operator. Om de dienst uit te schakelen, kiest u 0770 op het toetsenblok van de telefoon en drukt u vervolgens op toets 2; het is ook mogelijk om naar de site te gaan en de verbinding te verbreken in uw persoonlijke account. Naast de "Music Channel"-service is er ook "Kopiëren met één knop" (als u bijvoorbeeld een melodie leuk vindt die op een andere mobiele telefoon klinkt, kiest u er gewoon "*" op terwijl deze melodie wordt afgespeeld).

Stap 2

MTS biedt een service genaamd GOOD'OK. Het verbindt op verschillende manieren. U kunt bellen naar 0550, * 111 * 28 #, 9505, of gebruik maken van de "Internet Assistent". Het verbreken van de verbinding gebeurt ook via de "Internet-assistent" of door * 111 * 29 # te bellen. U kunt deze service eenmalig aansluiten en gebruiken totdat u de verbinding wilt verbreken. Piepactivering kost 50 roebel 30 kopeken; loskoppelen is gratis.

Stap 3

U kunt de vervelende piepjes vervangen door uw favoriete melodie van de Beeline-serviceprovider met behulp van de "Hallo"-service. Om verbinding te maken, belt u het gratis nummer 0770. De verbinding is gratis, maar de abonnementskosten bedragen 1,5 roebel per dag (voor een prepaid betalingssysteem) en 45 roebel per maand (voor een postpaid systeem). Om de optie "Hallo" uit te schakelen, belt u eenvoudig 0674090770 en volgt u de gesproken instructies.

Aanbevolen: