Hoe Het Vertrouwen In Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Vertrouwen In Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Het Vertrouwen In Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Vertrouwen In Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Vertrouwen In Megafon Uit Te Schakelen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

Als uw account niet genoeg geld heeft om een bewerking uit te voeren, gebruikt u de service van de operator "Megafon", dit wordt "Credit of Trust" genoemd. De verbinding en ontkoppeling is op elk moment mogelijk.

Hoe het vertrouwen in Megafon uit te schakelen?
Hoe het vertrouwen in Megafon uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Abonnees van "Megafon" kunnen deze service uitschakelen zonder zelfs maar van huis te gaan. Om dit te doen, moeten ze op hun mobiele USSD-commando * 138 * 2 # bellen en op de belknop drukken. Eenmaal ingediend, worden "Tegoeden" automatisch uitgeschakeld. De operator legt geen beperkingen op aan het activeren / deactiveren van het tegoed, dus als je het opnieuw nodig hebt, kun je het opnieuw verbinden.

Stap 2

"Credit of Trust" is gratis aangesloten: neem gewoon contact op met een van de kantoren of communicatiesalons van het bedrijf. Een adviseur helpt u bij het berekenen en kiezen van een geschikte kredietlimiet (die u overigens later op elk moment kunt wijzigen als u dat wilt). Om de lening te activeren, moet u een paspoort hebben en een overeenkomst met de operator voor het leveren van communicatiediensten. Het gebruik van de dienst, evenals de aansluiting ervan, is gratis.

Stap 3

Activering van het "Trust Credit" op uw mobiel is mogelijk zonder contact op te nemen met een medewerker van het bedrijf. Om de dienst zelf te activeren, kiest u het USSD-verzoek * 138 # op het toetsenbord en drukt u op de belknop. Dan zul je het pakket moeten kiezen dat bij je past (dus met het bedrag dat je nodig hebt). De lening varieert van 300 tot 1700 roebel.

Stap 4

Het beheren van uw diensten is ook mogelijk in het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". U kunt het verbinden via de webinterface van het systeem, maar ook door contact op te nemen met het contactcenter of de communicatiesalon.

Stap 5

Ook andere telecomoperators hebben een soortgelijke dienst. In "MTS" wordt dit "Beloofde betaling" genoemd. Om het te gebruiken, belt u * 111 * 32 # of belt u de abonneeservice op 1113. Deze operator zorgt voor betaling, zelfs met een negatief saldo.

Stap 6

Het bedrag van de "Trustbetaling" in de "Beeline" is van 30 tot 450 roebel. Om het te ontvangen, kiest u het USSD-verzoek * 141 # op het toetsenbord en drukt u op de beltoets. Het ontvangen bedrag op de persoonlijke rekening is binnen drie of zeven dagen beschikbaar.

Aanbevolen: