LAN Instellen Op Corbin

Inhoudsopgave:

LAN Instellen Op Corbin
LAN Instellen Op Corbin

Video: LAN Instellen Op Corbin

Video: LAN Instellen Op Corbin
Video: Прелести OpenWRT | Wake-On-LAN 2024, Mei
Anonim

Een modern persoon kan zich zijn leven niet voorstellen zonder internet. Maar door de snelheid van toegang kunt u niet altijd alles efficiënt doen. Tegelijkertijd gaat het werken in een lokaal netwerk altijd veel sneller. Hoe stel je het in op de Corbin?

Hoe in te stellen
Hoe in te stellen

instructies:

Stap 1

Configureer het lokale netwerk voor de provider "Corbina". Als uw besturingssysteem Windows Vista is, gaat u naar "Configuratiescherm", selecteert u "Netwerkcentrum". Klik op "Netwerkverbindingen beheren".

Stap 2

Open vervolgens het contextmenu op de snelkoppeling "Local Area Connection" en selecteer vervolgens "Eigenschappen". Schakel het selectievakje naast Internet Protocol versie 6 uit. Vink het vakje TCP / Ipv4 aan, klik op de knop "Eigenschappen". Selecteer in het geopende protocolconfiguratievenster "Automatisch een IP-adres verkrijgen", in het DNS-veld staat een soortgelijk item. Klik vervolgens op OK en Sluiten.

Stap 3

Configureer het lokale netwerk "Corbina" in het besturingssysteem Windows XP. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Netwerkomgeving", selecteer "Eigenschappen". Roep vervolgens de eigenschappen van de LAN-verbinding aan.

Stap 4

Selecteer in het configuratievenster dat wordt geopend het TCP / IP-protocol, klik op de knop "Eigenschappen". Vink de corresponderende vakjes aan om automatisch het IP-adres en DNS-serveradres te verkrijgen op dezelfde manier als in de vorige paragraaf. Klik vervolgens op "OK" en nogmaals op "OK".

Stap 5

Configureer het LAN voor Corbina in Mac OS Tiger. Ga hiervoor naar Finder, selecteer Programma's en vervolgens Systeemvoorkeuren. Ga naar het menu "Internet en netwerk", selecteer "Netwerk". Selecteer bij Locatie Automatisch.

Stap 6

Voer vervolgens in het veld "Toon" "Netwerkstatus" in. Selecteer "Ingebouwd Ethernet" in de vervolgkeuzelijst en ga vervolgens naar het tabblad TCP / IP. Geef in het item "Ipv4-configuratie" de DHCP-server op en klik vervolgens op de knop "Toepassen". Ga naar het tabblad Ethernet en het veld "Identifier" bevat het MAC-adres van uw netwerkkaart, dat moet worden gemeld aan de provider voor verbinding.

Aanbevolen: