Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief?

Inhoudsopgave:

Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief?
Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief?

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief?

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief?
Video: Overstappen van energieleverancier - Tips (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Om uw tariefplan te wijzigen, hoeft u alleen maar naar een van de servicekantoren van de mobiele operator te gaan en, na het tonen van uw paspoort, over te schakelen naar een ander tarief. Het is echter niet altijd mogelijk om naar kantoor te gaan. Er zijn nog andere mogelijkheden om uw tariefplan te wijzigen.

Hoe overstappen naar een ander tarief?
Hoe overstappen naar een ander tarief?

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudigste opties is om speciale USSD-verzoeken te gebruiken of sms-berichten te verzenden. Open hiervoor de officiële website van uw mobiele provider, ga naar het gedeelte "Tarieven", selecteer degene die u wilt bezoeken en zoek het nummer dat u wilt bellen.

Stap 2

Om het tarief te wijzigen, kunnen MTS-abonnees een van de volgende methoden gebruiken. Kies eerst * 111 # en druk op de belknop. U wordt naar het mobiele portaal geleid, via het menu waarvan u het huidige tariefplan kunt wijzigen in het gewenste. De tweede manier is om een internetassistent te gebruiken. Volg hiervoor de link https://ihelper.mts.ru/selfcare/ en log in. Wijzig uw tariefplan met de juiste instellingen. U kunt ook 7660166 of 0990 bellen om contact op te nemen met de telefoniste.

Stap 3

Abonnees van de operator "Beeline", die individuen zijn, kunnen het korte nummer 0611 of het nummer (495) 974-8888 bellen. Geef uw paspoortgegevens door aan de vervoerder, waarna u naar welk tarief wilt overstappen. Bent u een rechtspersoon, fax dan uw schriftelijke aanvraag naar (495) 974-5996. U kunt hem ook bereiken bij een van de servicekantoren.

Stap 4

Als u abonnee bent van het MegaFon-netwerk, kunt u overschakelen naar een ander tarief met behulp van een van de volgende opties. De eerste optie is om 0500 te bellen en op de beltoets te drukken. Volg daarna de gegeven instructies. De tweede optie is om de Service Guide-service te gebruiken (https://serviceguide.megafonvolga.ru/). U moet uw telefoonnummer en wachtwoord invoeren. Daarna kunt u met behulp van de interface "Servicegids" het tariefplan wijzigen in het gewenste.

Stap 5

Bent u abonnee van de Tele2 mobiele operator, bel dan 630. Volg de aanwijzingen om het tarief te wijzigen.

Aanbevolen: