Hoe Mms In Megafoon Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms In Megafoon Te Lezen
Hoe Mms In Megafoon Te Lezen

Video: Hoe Mms In Megafoon Te Lezen

Video: Hoe Mms In Megafoon Te Lezen
Video: Почему не приходит смс на телефон 2024, Mei
Anonim

MMC is een multimediabericht dat wordt verzonden via mobiele communicatie. Daarin kunt u elke afbeelding, foto en een grote hoeveelheid tekst verzenden. Om een dergelijk bericht te ontvangen, moet uw telefoon deze functie ondersteunen.

Hoe mms in megafoon te lezen
Hoe mms in megafoon te lezen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Stel uw telefoon in om MMS-berichten te ontvangen. Eerst moet u deze service van de operator "Megafon" activeren. Kies * 105 * 308 # op uw mobiel en druk vervolgens op de beltoets. Wacht tot u een sms ontvangt ter bevestiging van de succesvolle activering van de dienst. Om automatische MMS-instellingen op uw telefoon te ontvangen, stuurt u een gratis bericht (leeg) naar het speciale verkorte nummer 5049. Nadat u alle benodigde instellingen heeft ingesteld, kunt u de op uw telefoon ontvangen MMS bekijken.

Stap 2

Gebruik een speciale dienst als uw telefoon geen MMS-functies ondersteunt. In dit geval wordt een sms-bericht met de volgende inhoud naar uw mobiele telefoon verzonden: U hebt een mms-bericht ontvangen om het te lezen, ga naar https://mms.megafon.ru/ en voer de volgende toegangscode in …”.

Stap 3

Met deze methode kunt u ook MMS-berichten ontvangen als uw telefoon was uitgeschakeld, buiten het dekkingsgebied was of nog niet was geconfigureerd om binnen twee uur na verzending MMS te ontvangen. Daarna gaat het naar de opslag op de Megafon-server, je kunt binnen 72 uur (drie dagen) toegang krijgen tot MMS.

Stap 4

Start uw browser, volg de link https://mms.megafon.ru/. Ga naar het gedeelte 'Persoonlijk account'. Voer in het veld "Inloggen" uw telefoonnummer in, voer als wachtwoord de toegangscode in die in het bericht is ontvangen. Als je per ongeluk een sms met een code hebt verwijderd, bel dan de telefoniste en herstel deze.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Inbox", selecteer het gewenste bericht. Klik op de knop Lezen of dubbelklik op het bericht. Op deze pagina worden ook de gegevens weergegeven van alle abonnees die u MMS hebben gestuurd en de datum van ontvangst van berichten. Daar kun je direct reageren op de MMS, hiervoor ga je naar het tabblad "Beantwoorden" en voeg je een bestand van je computer of telefoon toe aan het bericht.

Aanbevolen: