Hoe U Een Oproep Doorschakelt Naar Utel

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Oproep Doorschakelt Naar Utel
Hoe U Een Oproep Doorschakelt Naar Utel

Video: Hoe U Een Oproep Doorschakelt Naar Utel

Video: Hoe U Een Oproep Doorschakelt Naar Utel
Video: Начало работы с QLC+ Управление цветомузыкой с компьютера. Как управлять светом. 2024, Mei
Anonim

Oproepdoorschakeling stelt u in staat om de ontvangst van inkomende oproepen bij de aankoop van een nieuw gsm-nummer zo te configureren dat ze van het oude nummer naar het nieuwe worden doorgeschakeld.

Hoe u een oproep doorschakelt naar Utel
Hoe u een oproep doorschakelt naar Utel

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Stel oproepdoorschakeling in Utel in om inkomende oproepen op uw mobiele telefoon te ontvangen naar een door u opgegeven nummer, of het nu een plaatselijk, mobiel, internationaal of interlokaal nummer is. Tegelijkertijd worden oproepen naar het oude nummer niet ontvangen en is de service actief, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. Om de oproepdoorschakeling naar Utel te activeren, doet u dit via het menu van uw telefoon.

Stap 2

Selecteer het type doorschakeling dat u in Utel kunt gebruiken: onvoorwaardelijk (in dit geval worden alle oproepen naar uw mobiel doorgeschakeld naar het opgegeven nummer); doorschakelen van oproepen als de telefoon bezet is (met dit type kunt u geen belangrijke oproep missen in het geval dat de code die u op uw mobiel hebt ingesproken en u niet kon bereiken, de vereiste oproep wordt doorgeschakeld naar een ander nummer); doorschakelen als de abonnee niet opneemt (een inkomende oproep wordt doorgeschakeld naar een ander nummer als deze twintig seconden niet wordt beantwoord); oproepdoorschakeling als de telefoon niet beschikbaar is (als uw telefoon buiten bereik is of de verbinding is verbroken, wordt de oproepdoorschakeling geactiveerd).

Stap 3

Activeer de doorschakelservice als het nummer niet opneemt. Kies hiervoor vanaf uw mobiele telefoon de code * 61 * "Voer het telefoonnummer in waarnaar u wilt doorschakelen" #, druk op de belknop. Activeer oproepdoorschakeling als de telefoon niet beschikbaar of uitgeschakeld is.

Stap 4

Kies hiervoor het commando vanaf uw mobiele telefoon * 62 * "Voer het nummer in waarnaar de oproepen worden doorgeschakeld" #, de belknop. Om oproepdoorschakeling te activeren als de telefoon bezet is, voert u * 67 * in van de mobiele code "Voer het telefoonnummer in van de ontvanger van de doorgeschakelde oproepen" #, druk op de groene toets.

Stap 5

Om de status van oproepdoorschakeling te controleren, kiest u * # 61 of 62 of 67 (afhankelijk van het type) #, groene toets. Om de doorschakeling naar Utel te annuleren, kiest u de code # 61/62/67 # vanaf uw mobiele telefoon, de belknop.

Aanbevolen: