Hoe Het "Onbeperkt" Tarief In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het "Onbeperkt" Tarief In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?
Hoe Het "Onbeperkt" Tarief In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het "Onbeperkt" Tarief In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het
Video: MegaFon the final Russian operator to cancel all intra-network roaming charges 2024, April
Anonim

Mobiele communicatie ontwikkelt zich actief. Het aanbod van tariefplannen, opties en diensten breidt zich uit. Operators spelen snel in op de wensen van hun abonnees. Daarom introduceerde het bedrijf Megafon een onbeperkt tarief. Voor een relatief klein maandelijks bedrag kun je je vrienden bellen en communiceren zonder bang te zijn dat het geld op je rekening opraakt. Als dit tarief niet voordelig voor u is, wijzigt u het naar een ander tarief.

Een tarief uitschakelen?
Een tarief uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Kies allereerst het tarief waarvan u denkt dat het het meest winstgevend is. Om dit te doen, kunt u een mobiele salon raadplegen. Als u geen tijd heeft om het kantoor van OJSC Megafon te bezoeken, neem dan contact op met de telefoniste via het callcenter op 0500 of maak gebruik van internet.

Stap 2

Schakel het "Onbeperkt" tarief uit door een ander aan te sluiten. Stel dat u het tariefplan "Around the World" hebt gekozen. Om het te activeren, voert u een speciaal verzoek in: * 105 * 678 # en drukt u vervolgens op de knop "Bellen".

Stap 3

Wijzig het tarief via het Service-Guide systeem. Ga hiervoor naar de officiële pagina van de mobiele operator, zoek een speciale sectie. Voer uw individuele wachtwoord en telefoonnummer in federaal formaat in. Om te bevestigen dat u geen spam bent, voert u de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven. Klik op Aanmelden.

Stap 4

Er wordt een pagina geopend met uw gegevens. Met behulp van dit paneel kunt u het tariefplan wijzigen, opties en diensten beheren, het nummer blokkeren en deblokkeren. Selecteer de rubriek "Het tariefplan wijzigen". Zoek in de lijst degene die u "Onbeperkt" wilt wijzigen. Vink het aan, geef de datum van activering van de uitgevoerde acties aan, klik op "Bestellen". Als er onvoldoende saldo op uw rekening staat, wordt de operatie niet uitgevoerd.

Stap 5

U kunt het onbeperkte tarief voor een ander wijzigen op het kantoor van uw mobiele operator. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen, alleen dan kan de adviseur de gewenste operatie uitvoeren. Als u een rechtspersoon bent, neem dan een overeenkomst en een officiële brief mee met het verzoek om het huidige tariefplan te wijzigen.

Aanbevolen: