Synchroniseer Uw Pc Op Verschillende Manieren Met Android

Inhoudsopgave:

Synchroniseer Uw Pc Op Verschillende Manieren Met Android
Synchroniseer Uw Pc Op Verschillende Manieren Met Android

Video: Synchroniseer Uw Pc Op Verschillende Manieren Met Android

Video: Synchroniseer Uw Pc Op Verschillende Manieren Met Android
Video: This is 'Your Phone' for Windows 10 – Sync your Android to your PC! 2024, April
Anonim

Het synchroniseren van gegevens van uw smartphone met uw computer is een integraal onderdeel van het werken met het Android-besturingssysteem. Het is niet alleen het kopiëren van alle bestanden die zijn opgeslagen in het geheugen van het apparaat. Met speciale programma's kunt u notities, contacten en zelfs afspeellijsten van uw telefoon naar uw computer overbrengen.

Synchronisatie
Synchronisatie

Beginnen

Wanneer u uw Android-smartphone voor het eerst leert kennen, is het raadzaam een Google-account aan te maken. Het gebruik ervan vergemakkelijkt het synchronisatieproces aanzienlijk. Met deze service kunt u eenvoudig notities, agenda's en contacten overbrengen zonder software van derden te gebruiken.

Bestanden

Natuurlijk kun je alle bestanden die je nodig hebt gewoon overzetten naar de geheugenkaart. Maar hiermee worden geen afspeellijsten en bladwijzers opgeslagen. DoubleTwist is het beste programma om muziek, video's en foto's naar je telefoon te synchroniseren. Het importeert afspeellijsten en formatteert automatisch alle gegevens in de extensie die je nodig hebt voor deze telefoon. Het programma zelf heeft een uitdrukkingsloze interface, maar maakt het synchronisatieproces best plezierig.

E-mail

Als de gebruiker de mail op de smartphone volledig wil synchroniseren met de computer, dan moet de Gmail-client geïnstalleerd zijn. Dit komt omdat Android Gmail veel meer functies heeft dan enig ander e-mailprogramma. Anders moet u uw mailbox handmatig configureren met POP3, IMAP of Microsoft Exchange ActiveSync, dat door bijna alle Android-telefoons wordt ondersteund. Vervolgens moet u het e-mailpictogram in het toepassingsselectiemenu selecteren en uw gegevens synchroniseren.

Contacten

Na het aanmaken van een Google-account kan de gebruiker zijn contacten importeren. Toegang tot hen wordt verkregen met behulp van een speciale applicatie die op een pc is geïnstalleerd. Voor omgekeerde synchronisatie kunt u een CSV-bestand naar uw smartphone kopiëren. Een andere manier om contacten te importeren is om Outlook, Outlook Express, Yahoo Mail of Hotmail te gebruiken. In het Yahoomail-programma moet u bijvoorbeeld de optie "Contacten" selecteren en vervolgens naar het tabblad "Tools" gaan. Daarna worden de contacten geëxporteerd via de Yahoo CSV-service.

De kalender

Alle Android-telefoons ondersteunen Google Agenda en verschillende online programma's. Veel smartphones ondersteunen ook Microsoft Exchange-agenda's. Wanneer u het kalenderprogramma gebruikt, moet u synchroniseren via uw Google-account of via een wifi-verbinding. Elk van de programma's van dit type heeft zijn eigen synchronisatie-algoritme, dat in detail wordt beschreven in de instructies of gebruikershandleiding.

Notities en taken

Op dit moment is er geen enkele manier om notities op een smartphone met een pc te synchroniseren. Mark / Space-softwareontwikkelaars beloven dat hun Missing Sync-software voor Android in toekomstige releases een functie voor het synchroniseren van notities zal toevoegen.

Aanbevolen: