Hoe Piepjes Op Mts . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Piepjes Op Mts . Te Verwijderen
Hoe Piepjes Op Mts . Te Verwijderen

Video: Hoe Piepjes Op Mts . Te Verwijderen

Video: Hoe Piepjes Op Mts . Te Verwijderen
Video: Hoortoestellen & Smartphone, hoe te verbinden? - OnlineHoortoestel.nl 2024, Mei
Anonim

Met de Beep-service voor abonnees van het mobiele MTS-netwerk kunt u de standaardpiepjes van uw vrienden en collega's die u bellen, vervangen door melodieën. Hierdoor hoort iedereen die de abonnee belt de door hem gekozen melodie. Er zijn verschillende manieren om de kiestoonservice te activeren.

Hoe piepjes op mts. te verwijderen
Hoe piepjes op mts. te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de gebruikelijke piepjes te verwijderen en een melodie in de plaats te zetten, bel je 0550*. U kunt ook een langer nummer bellen: * 111 * 28 # - selecteer vervolgens de optie "Verbinden". Hierdoor wordt de "Beep"-service geactiveerd.

Stap 2

Selecteer een melodie op het MTS-muziekportaal, kies de code in sms en stuur deze naar 9505 *. De melodie vervangt uw piepjes.

Stap 3

U kunt een van de twee diensten gebruiken: "Mobile Assistant" (bel naar nummer 111 en volg de instructies) of "Internet Assistant" (link om de controlekamer te betreden onderaan het artikel). Log in om de "Internet-assistent" in te voeren - uw telefoon, het wachtwoord wordt u op verzoek toegestuurd, na een voorafgaande oproep naar het gratis nummer dat op de site wordt vermeld.

Stap 4

Om de dienst te deactiveren, kiest u het nummer: * 111 * 29 # en vervolgens de optie “Deactiveren”. U kunt ook gebruik maken van de diensten "Mobile Assistant" of "Internet Assistant".

Aanbevolen: