Hoe Mobiel Internet Te Verbinden Met Het Beeline-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Internet Te Verbinden Met Het Beeline-netwerk
Hoe Mobiel Internet Te Verbinden Met Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Mobiel Internet Te Verbinden Met Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Mobiel Internet Te Verbinden Met Het Beeline-netwerk
Video: Настройка роутера Билайна 2024, April
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf "Beeline" hebben de mogelijkheid om internet te gebruiken via hun mobiele telefoon. In de regel biedt de mobiele operator verschillende diensten en opties aan waarmee u veel geld kunt besparen. Maar eerst moet u de telefoon zelf instellen.

Hoe mobiel internet te verbinden met het Beeline-netwerk
Hoe mobiel internet te verbinden met het Beeline-netwerk

instructies:

Stap 1

Zoek eerst uit of uw mobiele telefoon parameters als wap of gprs ondersteunt, dat wil zeggen of de fabrikant voorziet in de mogelijkheid om dit mobiele telefoonmodel te gebruiken om toegang te krijgen tot internet. Bekijk hiervoor de instructies die bij de telefoon zijn geleverd; zoek informatie op internet of ga naar het telefoonmenu.

Stap 2

Als u nog niet eerder het mobiele internet "Beeline" hebt gebruikt, moet u de parameters in het apparaat zelf configureren. Ga hiervoor naar het menu, selecteer het tabblad "Instellingen" of "Parameters". Klik op "Configuratie" en vervolgens - "Account".

Stap 3

Voeg een nieuw item toe met vermelding van het type "GPRS / WAP-gegevens". Noem het Bee-gprs-internet. Configureer vervolgens het toegangspunt door de naam op te geven als internet.beeline.ru; gebruikersnaam - beeline; laat het veld "Wachtwoord" leeg; authenticatie - "normaal"; Laat ook het "IP-adres" leeg.

Stap 4

Sla alle instellingen op en maak ze actief. Als u eerder de mogelijkheid om toegang tot internet te krijgen hebt uitgeschakeld (standaard is dit ingeschakeld voor alle abonnees), kies dan het volgende USSD-commando: * 110 * 181 # en de beltoets. Start vervolgens uw telefoon opnieuw op.

Stap 5

Kies de juiste service om geld te besparen op internet. U kunt gedetailleerde informatie vinden door contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "Beeline".

Stap 6

Via internet kunt u ook informatie krijgen over acties, opties en diensten. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf, selecteer op het tabblad "Internet" "Mobiel internet". U krijgt een pagina te zien met gedetailleerde informatie over alle huidige kortingen.

Stap 7

U kunt de details van een bepaalde promotie vinden door de abonneeservicelijn te bellen vanaf een mobiele telefoon op het korte nummer 0611 (gratis bellen).

Aanbevolen: