Hoe De Game Op Een Samsung-telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Game Op Een Samsung-telefoon Te Installeren
Hoe De Game Op Een Samsung-telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Game Op Een Samsung-telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Game Op Een Samsung-telefoon Te Installeren
Video: How to Download an App or Game on ANY Samsung Phone 2024, Mei
Anonim

Een game installeren op een mobiele telefoon kan op twee manieren: via een computer, en ook via de interface van de telefoon zelf. In feite is er niets moeilijks aan het installeren van een spel op een telefoon - absoluut iedereen kan zo'n taak aan.

Hoe de game op een Samsung-telefoon te installeren
Hoe de game op een Samsung-telefoon te installeren

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, computer, internetverbinding

instructies:

Stap 1

Laten we eerst eens kijken naar de mogelijkheid om het spel vanaf de telefoon zelf te installeren. Je moet verbinding maken met internet op je mobiel, het gewenste spel downloaden en vervolgens de map openen met de applicatie. Vervolgens moet je het spelinstallatieprogramma activeren en wachten tot de installatie is voltooid. Alle acties duren meestal niet langer dan vijf minuten. In het geval dat de installatie van het spel met een computer moet worden uitgevoerd, moet u op een iets andere manier handelen.

Stap 2

Allereerst moet u een programma op uw computer installeren waarmee de pc verbinding kan maken met de mobiele telefooninterface. Dit programma staat meestal op een schijf die standaard bij een mobiele telefoon wordt geleverd. Nadat u de vereiste software hebt geïnstalleerd, moet u voor een juiste werking in de toekomst het besturingssysteem opnieuw opstarten in het menu "Start".

Stap 3

Nadat u het besturingssysteem opnieuw hebt opgestart, sluit u uw mobiele telefoon aan op de computer met een USB-kabel als connector. Open het programma dat u hebt geïnstalleerd voordat het systeem opnieuw werd opgestart. Nadat het een verbinding met je telefoon tot stand heeft gebracht, kun je doorgaan met het installeren van de game.

Stap 4

Download het installatiebestand van het spel naar je computer. Controleer het op virussen. Als het bestand veilig is om mee te werken, kopieert u het naar de juiste doelmap op uw telefoon. Verbreek de verbinding tussen het apparaat en de pc en installeer vervolgens de game door de juiste opdracht in de telefooninterface in te voeren (start het gedownloade installatieprogramma).

Aanbevolen: