Een Melodie Op Een Bericht Op Samsung Zetten

Inhoudsopgave:

Een Melodie Op Een Bericht Op Samsung Zetten
Een Melodie Op Een Bericht Op Samsung Zetten

Video: Een Melodie Op Een Bericht Op Samsung Zetten

Video: Een Melodie Op Een Bericht Op Samsung Zetten
Video: How to Set Custom Music MP3 As Text Message / Email Notification Sound on Galaxy S20/S20+ Ultra 2024, Mei
Anonim

Op de meeste moderne modellen mobiele telefoons is het mogelijk om melodieën in te stellen die de eigenaar informeren over inkomende oproepen en berichten. Als je de eigenaar bent van een Samsung-telefoon en je bent niet tevreden met de geluidsmelding van het bericht, dan kun je de melodie zelf veranderen naar een aangenamere.

Een melodie op een bericht op Samsung zetten
Een melodie op een bericht op Samsung zetten

Noodzakelijk

  • - een speciaal programma voor het maken van beltonen;
  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-apparaat.

instructies:

Stap 1

Selecteer een melodie in mp3-, wav-, wma-, aac-, xmf-, amr-, midi-, imy-, mmf- of m4a-indeling op uw computer die u bij het bericht wilt instellen. Converteer (wijzig het formaat) van de audio-opname indien nodig naar een opname die door de telefoon kan worden gelezen.

Stap 2

Als je een nummer instelt als signaal voor een nieuw bericht, wordt het in zijn geheel afgespeeld, wat onhandig kan zijn. En de batterijlading zal snel afnemen als er een hele melodie op het signaal wordt gezet. Snijd de melodie bij tot het gewenste formaat met behulp van de online service. Volg de instructies op de website om aan het eind een fragment uit het nummer te krijgen.

Stap 3

Kopieer het audiobestand met een USB-kabel of Bluetooth-verbinding naar de map Geluiden op uw telefoon. Open het telefoonmenu, selecteer "Mijn bestanden" en open "Geluiden". Begin met het spelen van de melodie die u wilt installeren. Er verschijnt een ellipsknop onder aan het scherm. Klik erop en selecteer "Installeren als" in het vervolgkeuzemenu. Klik vervolgens op de regel "Message melodie". De beltoon wordt geïnstalleerd.

Stap 4

Stel de beltoon rechtstreeks in vanuit het contactenmenu. Open de lijst met contacten, selecteer "Contacteigenschappen" als u een speciale melodie wilt plaatsen voor een bericht van een persoon. Selecteer vervolgens "Nieuw veld toevoegen" en vervolgens "Berichtmelodie". In deze subsectie moet u "Speciale melodie" selecteren en het audiobestand instellen dat u wilt horen wanneer u SMS-berichten van een contact ontvangt.

Stap 5

Zet een ringtone via "Profielen" op Samsung. Open ze ("Profielen" staan in de instellingen), selecteer het gewenste profiel "Normaal" in de rechterbovenhoek en klik op het driehoekje. Selecteer Nieuwe berichten. Speel de gewenste melodie.

Stap 6

Controleer de installatie van de melodie door een vriend te vragen u een bericht te schrijven, of schrijf uzelf een gratis bericht vanaf de website van uw mobiele provider.

Aanbevolen: