Een Flashkaart Formatteren Op Je Telefoon Format

Inhoudsopgave:

Een Flashkaart Formatteren Op Je Telefoon Format
Een Flashkaart Formatteren Op Je Telefoon Format

Video: Een Flashkaart Formatteren Op Je Telefoon Format

Video: Een Flashkaart Formatteren Op Je Telefoon Format
Video: HOW TO FORMAT / HARD RESET HUAWEI PHONES 2024, Mei
Anonim

Volledige verwijdering van informatie van verschillende schijven wordt bereikt door ze te formatteren. Bij het werken met een flashkaart van een mobiele telefoon zijn er verschillende mogelijkheden om dit proces uit te voeren.

Een flashkaart formatteren op je telefoon format
Een flashkaart formatteren op je telefoon format

Noodzakelijk

  • - USB-formaat opslag;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de schijf te formatteren met behulp van de functies van uw mobiele telefoon. Schakel het apparaat in en open het instellingenmenu. Ga naar de sectie "flashkaart" of "geheugen".

Stap 2

Zoek het veld Opmaak of Wissen. Start deze procedure. Wacht op het bericht over de succesvolle reiniging van de flashkaart.

Stap 3

Als uw mobiele telefoon de beschreven functie niet ondersteunt, gebruik dan een pc om de schijf te formatteren. Sluit de flashkaart aan op uw computer. Gebruik hiervoor een kaartlezer.

Stap 4

Het is vermeldenswaard dat sommige laptops een ingebouwde kaartlezer hebben. Gebruik het om een USB-stick aan te sluiten. Wacht tot de nieuwe schijf wordt gedetecteerd door het besturingssysteem.

Stap 5

Open het menu Deze computer. Klik met de rechtermuisknop op het flashkaartpictogram en selecteer "Formatteren". Stel de opties in om de schijf te wissen. Selecteer een bestandssysteem. Schakel de optie "Inhoudsopgave wissen" uit door het vakje met dezelfde naam uit te schakelen.

Stap 6

Klik op de knop Aan de slag. Bevestig de start van het formatteren van de flashkaart. Sluit de schijf aan op uw telefoon en zorg ervoor dat deze werkt.

Stap 7

Bepaalde schijven kunnen met een wachtwoord worden beveiligd. In de regel wordt het door de gebruiker zelf geïnstalleerd. Als u de toegangscode voor uw flashkaart bent vergeten, installeer dan het programma USB Format Storage.

Stap 8

Sluit de USB-flashdrive aan op uw computer en voer de opgegeven toepassing uit. Selecteer in het veld Apparaat de gewenste schijf. Schakel de optie Snel formatteren uit.

Stap 9

Selecteer het bestandssysteem door de gewenste categorie op te geven in de kolom Bestandssysteem. Klik op de Start-knop. Druk nu op Ja om de volledige reiniging van de USB-stick te bevestigen.

Stap 10

Als, wanneer u probeert de schijf te wissen, een bericht verschijnt dat de schijf is beveiligd tegen schrijven, verwijdert u de USB-stick uit de kaartlezer. Verplaats de schuifregelaar aan de zijkant van de kaart naar de positie Openen of Ontgrendelen. Herhaal het algoritme voor het formatteren van de flashdrive.

Aanbevolen: