Een Flashkaart Op Je Telefoon Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Flashkaart Op Je Telefoon Ontgrendelen
Een Flashkaart Op Je Telefoon Ontgrendelen

Video: Een Flashkaart Op Je Telefoon Ontgrendelen

Video: Een Flashkaart Op Je Telefoon Ontgrendelen
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, April
Anonim

Sommige mobiele telefoons hebben een geheugenkaartvergrendelingsfunctie. Bovendien kan een USB-flashstation op andere manieren worden geblokkeerd, onder meer door bestanden eenvoudig te beveiligen tegen wissen.

Een flashkaart op je telefoon ontgrendelen
Een flashkaart op je telefoon ontgrendelen

Het is nodig

  • - kabel voor aansluiting op een computer;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Ga naar de beveiligingsinstellingen van je telefoon en ontgrendel de flashkaart door het wachtwoord in te voeren dat je hebt ingesteld om de bestanden erop te bekijken. Als de toegangscode tot de bestanden is ingesteld met hulpprogramma's van derden, ontgrendelt u de kaart met hetzelfde programma dat u hebt gebruikt bij het instellen van de beveiliging. Houd er rekening mee dat de versies van de applicaties in dit geval moeten overeenkomen.

Stap 2

Als de toegang tot uw flashkaart zonder uw tussenkomst was beperkt en u het wachtwoord om deze te ontgrendelen niet weet, formatteer deze dan eerst met het Windows-besturingssysteem in het menu "Deze computer" en formatteer deze vervolgens via het geheugenkaartmenu van uw mobiel apparaat.

Stap 3

Als u de beveiliging van de bestanden op de flashkaart van de telefoon wilt opheffen, schuift u de schakelaar naar de stand Ontgrendelen. Dit type blokkering zorgt voor de bescherming van kaartelementen tegen verwijderen, verplaatsen, hernoemen en andere bewerkingen met bestanden.

Stap 4

Als u problemen ondervindt bij het openen van bestanden op de flashkaart van een mobiele telefoon van Nokia (dit gebeurt vaak bij modellen die micro SD gebruiken) en de toegang tot veel van de bestandsfuncties daarop is beperkt (onmogelijkheid om muziek te gebruiken als oproep, bestanden openen met een derde -party-applicaties, flashdrive wordt niet geopend op een computer, wordt niet gecontroleerd door een antivirusprogramma, enzovoort), gebruik het kaartherstel via het telefoonmenu.

Stap 5

In dit geval, als het mogelijk is om toegang te krijgen tot de kaart, controleer deze dan op virussen, maar in de meeste gevallen, wanneer u probeert toegang te krijgen tot bestanden, verschijnt de autostart er gewoon weer op. De enige oplossing voor dit probleem is om het volledig via de telefoon te formatteren, wat niet kan worden gedaan zonder het via een computer te formatteren, wat ook bepaalde problemen veroorzaakt.

Stap 6

Start daarom uw computer op in de veilige modus en begin met het formatteren van de kaart door deze via een kaartlezer aan te sluiten. U kunt het ook via de telefoon proberen, maar hoogstwaarschijnlijk zult u geen positief resultaat behalen.

Stap 7

Formatteer de kaart via het menu "Beheer" in het bedieningspaneel van de computer, steek hem in de telefoon en formatteer hem via het menu. Opnieuw formatteren is vereist. Het nadeel hiervan is de onmogelijkheid om kopieën van bestanden te maken voordat ze volledig worden verwijderd, dus maak regelmatig back-ups op uw computer.

Aanbevolen: