Een Geheugenkaart Formatteren In Een Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Formatteren In Een Nokia-telefoon
Een Geheugenkaart Formatteren In Een Nokia-telefoon

Video: Een Geheugenkaart Formatteren In Een Nokia-telefoon

Video: Een Geheugenkaart Formatteren In Een Nokia-telefoon
Video: How to Format SD Card in NOKIA 8.3 – Release External Storage 2024, September
Anonim

Geheugenkaarten voor mobiele telefoons moeten van tijd tot tijd worden geformatteerd. Dit wordt vaak gedaan om verouderde informatie te wissen of de snelheid van uw apparaat te verbeteren. Vaak wordt de procedure voor het formatteren van een geheugenkaart uitgevoerd om een of andere fout te voorkomen of te verhelpen die kan worden gecorrigeerd.

Een geheugenkaart formatteren in een Nokia-telefoon
Een geheugenkaart formatteren in een Nokia-telefoon

Het is nodig

Nokia telefoon, geheugenkaart

instructies:

Stap 1

Kortom, geheugenkaarten voor mobiele telefoons van Nokia worden al geformatteerd verkocht, dus de koper hoeft deze actie niet alleen uit te voeren. Maar helaas zijn er gevallen waarin sommige problemen met de geheugenkaart onmiddellijk moeten worden geformatteerd. Hierdoor kunt u uw Nokia-geheugenkaart in de toekomst gemakkelijk en efficiënt gebruiken zonder enig ongemak.

Stap 2

Voor het geval dat, in het servicecentrum bij het kopen, controleer met de verkoopassistent of het nodig is om de geheugenkaart te formatteren. Als het moet worden schoongemaakt, kunt u dit eenvoudig zelf doen. De meeste mobiele telefoonmodellen van Nokia ondersteunen standaard formatteerfuncties.

Stap 3

Ga naar het "Menu" van uw mobiele telefoon en selecteer het tabblad "Galerij en geheugenkaart". Selecteer nu het subitem "Functies" en klik vervolgens op de subsectie "Kaart opmaken".

Stap 4

Wees niet ontmoedigd als uw mobiele telefoon deze tabbladen niet heeft. Probeer de volgende methode om uw geheugenkaart te formatteren. Ga naar het "Menu" van je telefoon. Selecteer de sectie "Extra" en klik vervolgens op de subsectie "Hulpprogramma's". Dit opent het tabblad "Geheugen" - ga daarin naar het subitem "Functies". Selecteer de optie "Massopslag / geheugenkaart formatteren".

Stap 5

Als u alle stappen correct hebt uitgevoerd, is het formatteren van de geheugenkaart correct uitgevoerd en kunt u deze veilig gaan gebruiken. Als echter geen van de bovenstaande formatteringsmethoden voor u werkt, raadpleeg dan de handleiding van de mobiele telefoon die bij uw mobiele telefoon is geleverd voor hulp.

Aanbevolen: