Hoe Een Flashkaart Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flashkaart Te Kiezen?
Hoe Een Flashkaart Te Kiezen?

Video: Hoe Een Flashkaart Te Kiezen?

Video: Hoe Een Flashkaart Te Kiezen?
Video: How to Study Effectively with Flash Cards - College Info Geek 2024, Mei
Anonim

Onlangs is een flashkaart het meest populaire type informatiemedium geworden, waardoor discs, floppydisks, cassettes en andere technische trucs tot ver in de geschiedenis uit de mode zijn geraakt en hun relevantie hebben verloren. Maar hoe kies je de juiste flashcard uit zo'n enorm assortiment van deze kleine gadgets?

Hoe een flashkaart te kiezen?
Hoe een flashkaart te kiezen?

instructies:

Stap 1

Lichaams materiaal

Gewoonlijk is het aandrijflichaam gemaakt van metaal, plastic of rubber. Kies metaal als u een nogal actief persoon bent, draag uw schijf altijd bij u en u wilt niet dat de inhoud wordt beschadigd door een toevallige plotselinge beweging.

Kies een rubberen behuizing als u wilt dat de schijf langer meegaat - hij slipt, krast of breekt niet.

De plastic behuizing is gebruikelijker en goedkoper, dus je kunt hier voor kiezen als je geen acrobatische trucs gaat uitvoeren met de schijf in een opengeknoopte zak.

Stap 2

Soorten connectorbeveiliging

De aandrijving wordt ofwel beschermd door een kap of is intrekbaar. Kies een intrekbare als je de neiging hebt om kleine items zoals petten te verliezen.

Stap 3

Opslagvolume

De hoeveelheid geheugen is heel verschillend. Als je alleen documenten, foto's en een beetje muziek op een flashdrive wilt opslaan, dan heb je geen al te grote hoeveelheden geheugen nodig - 4 GB is meer dan genoeg. Heb je grote trek, kies dan voor een flashdrive vanaf 8 GB. Er zijn speciale flashdrives voor reizigers, het geheugen van zo'n drive kan oplopen tot 64 GB. De prijs zal natuurlijk wel meevallen.

Stap 4

Schijfontwerp

U kunt duizenden allerlei ontwerpwijzigingen van de flashdrive vinden en degene kiezen die het oog behaagt en u karakteriseert zoals u het wilt. Kies een ontwerp dat bij uw smaak past.

Aanbevolen: