Een Geheugenkaart Herstellen Na Het Formatteren Format

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Herstellen Na Het Formatteren Format
Een Geheugenkaart Herstellen Na Het Formatteren Format

Video: Een Geheugenkaart Herstellen Na Het Formatteren Format

Video: Een Geheugenkaart Herstellen Na Het Formatteren Format
Video: How to Recover Deleted/Formatted data from SD Card 2024, Mei
Anonim

Het per ongeluk formatteren van externe schijven komt vrij vaak voor. In dergelijke gevallen moet u geen onnodige acties uitvoeren, maar moet u zo snel mogelijk beginnen met het herstellen van belangrijke bestanden.

Een geheugenkaart herstellen na het formatteren
Een geheugenkaart herstellen na het formatteren

Het is nodig

  • - kaartlezer;
  • - camera of telefoon.

instructies:

Stap 1

Het is het beste om met een geheugenkaart te werken via een kaartlezer. Je kunt ook een mobiele telefoon of een camera als adapter gebruiken, maar deze apparaten geven niet altijd direct toegang tot de informatie die je nodig hebt. Sluit de geheugenkaart aan op de computer met behulp van de geselecteerde apparatuur.

Stap 2

Installeer het Easy Recovery-programma. Open dit hulpprogramma en ga naar het menu Bestandsherstel. Zoek en open het submenu Format Recovery.

Stap 3

Selecteer de gewenste schijf in het linkermenu van het werkvenster. Het is beter om vooraf de letter van uw flashstation te achterhalen via het menu "Deze computer". Klik op de knop Volgende.

Stap 4

Geef de bestandssysteemindeling van de geheugenkaart op. Besteed aandacht aan het feit dat u het formaat moet selecteren waarin de flashdrive werkte voordat u ging formatteren. Klik op de knop Scannen.

Stap 5

Het programma kan 20-30 minuten duren om de geheugenkaart te analyseren. Wacht tot dit proces is voltooid. Bekijk de lijst met bestanden die van deze schijf kunnen worden hersteld.

Stap 6

Selecteer de vereiste bestanden met de selectievakjes. Klik op de knop Opslaan. Nadat u een nieuw dialoogvenster hebt gestart, geeft u een lokaal station op en een map erop waarin de geselecteerde bestanden worden opgeslagen. Klik op de knop Volgende en wacht tot het hulpprogramma is voltooid.

Stap 7

Als je geen kaartlezer hebt, gebruik dan Magic Data Recovery. Het is perfect voor het herstellen van informatie van geheugenkaarten van camera's en sommige mobiele telefoons.

Stap 8

Sluit de camera aan op een USB-poort van uw computer. Voer het opgegeven programma uit. Selecteer de fabrikant van de camera. Klik op de knop Scannen. Wacht tot de lijst met beschikbare bestanden is voorbereid. Bewaar de informatie die u nodig hebt op een van de lokale stations op uw computer.

Aanbevolen: