Een Afbeelding Op Een Tv-scherm Weergeven

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Op Een Tv-scherm Weergeven
Een Afbeelding Op Een Tv-scherm Weergeven

Video: Een Afbeelding Op Een Tv-scherm Weergeven

Video: Een Afbeelding Op Een Tv-scherm Weergeven
Video: How to View Photos and Videos on Your TV 2024, Mei
Anonim

Om het beeld naar het tv-scherm over te brengen, moet u een lezer en kabels van een bepaald formaat gebruiken. Als een personal computer fungeert als de gespecificeerde apparatuur, moet u de parameters van de werking ervan correct configureren.

Een afbeelding op een tv-scherm weergeven
Een afbeelding op een tv-scherm weergeven

Noodzakelijk

DVI-HDMI-kabel

instructies:

Stap 1

Selecteer de poort van de videokaart van de computer of laptop die op de tv wordt aangesloten. Gezien de kenmerken van moderne plasma- en lcd-tv's, is het het meest logisch om digitale poorten te gebruiken. Als u een CRT-tv aansluit, gebruik dan de S-Video-uitgang.

Stap 2

Koop de kabel met de gewenste zenders. Het is vermeldenswaard dat het in sommige situaties nodig is om kabels met verschillende poorten te gebruiken, zoals DVI en HDMI. Dit is erg belangrijk bij het werken met relatief oude videoadapters, die geen moderne digitale uitgang hebben.

Stap 3

Sluit de kabel aan op de videoadapter en een geschikte poort op uw tv. Schakel de signaalbron van de antenne-ingang naar de HDMI-poort of een ander kanaal dat u gebruikt.

Stap 4

Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Werk uw hardwareconfiguratie bij. Open hiervoor het bedieningspaneel en ga naar het menu met beeldscherminstellingen.

Stap 5

Klik op de knop Zoeken. Wacht tot het tweede displaypictogram is gedefinieerd. Het is vermeldenswaard dat als je de standaardmonitor hebt losgekoppeld van de videokaart, deze en de volgende stappen kunnen worden overgeslagen.

Stap 6

Markeer het tv-schermpictogram en stel de juiste resolutie voor dit toestel in. Selecteer de modus van gelijktijdige werking van twee schermen. Het is het meest redelijk om de functie voor beelduitbreiding te gebruiken. Met deze methode kunt u verschillende hulpprogramma's uitvoeren, die elk de juiste weergave gebruiken.

Stap 7

Als je een videokaart hebt met slechte prestaties, selecteer dan de duplicaatmodus. Na activering kunt u beide monitoren niet afzonderlijk gebruiken. een identiek signaal zal naar hen worden verzonden. Deze methode is erg handig bij het aansluiten van de tv op een mobiele computer.

Aanbevolen: