Een Afbeelding Invoegen In Een Knop

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Knop
Een Afbeelding Invoegen In Een Knop

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Knop

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Knop
Video: Image Button in HTML 2024, April
Anonim

De knoppen van sommige toetsenborden, zoals die in betaalautomaten worden gebruikt, hebben afneembare doppen, waaronder eventuele opschriften of afbeeldingen kunnen worden geplaatst. Deze overlays kunnen handmatig of met een printer worden gemaakt.

Een afbeelding invoegen in een knop
Een afbeelding invoegen in een knop

instructies:

Stap 1

Koppel het toetsenbord los, anders kan het per ongeluk indrukken van toetsen tijdens het manipuleren van de toetsen leiden tot storingen van het apparaat waarop het is aangesloten. Sommige toetsenborden kunnen alleen worden losgekoppeld en aangesloten wanneer de machine spanningsloos is, terwijl andere hot-pluggable zijn (bijvoorbeeld die met een USB-interface).

Stap 2

Leer uit de toetsenbordhandleiding voor het verwijderen van de toetsen. Meestal is het voldoende om het hiervoor met een schroevendraaier los te wrikken. Het is het beste om ze niet tegelijkertijd uit te doen - ze kunnen verdwalen. Verwijder elke volgende dop pas nadat u de vorige hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Als de instructies voor het toetsenbord niet aangeven hoe groot de overlay met een belettering of patroon moet zijn, meet dan de afmetingen van de zittinguitsparing met een gewone liniaal. Een te brede afbeelding past niet in de uitsparing, een te smalle afbeelding - wanneer erop wordt gedrukt, kan deze diagonaal bewegen en roteren.

Stap 4

Kies een materiaal voor overlays met afbeeldingen of letters. Omdat de buitenkant van de doppen glanzend is, ziet gewoon papier er ook goed uit. Maar met inkjet- of laserfilm (afhankelijk van welke machine u gebruikt) kunnen aanzienlijk betere resultaten worden behaald. Onder deze folie kunnen papieren vierkantjes in elke gewenste kleur geplaatst worden. Handgeschreven brieven of tekeningen kunnen met een kopieerapparaat op laserfilm worden gekopieerd. Meestal zijn de lijnen op de film aan de afdrukzijde enigszins zilverachtig en aan de andere kant zijn de lijnen diepzwart.

Stap 5

Markeer de randen van de vierkanten met dunne lijnen. Druk in alle gevallen af op een schaal van 1:1. Gebruik een rechte schaar om de overlays te knippen. Nadat u een toetsenbord in plaats van een POS-terminal op een gewone computer hebt aangesloten, moet u controleren of de overlays op alle toetsen correct zijn geplaatst. Pas nadat u zeker weet dat dit het geval is, gaat u verder met het gebruik van het toetsenbord.

Aanbevolen: