Een Afbeelding Weergeven Op Een Tv

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Weergeven Op Een Tv
Een Afbeelding Weergeven Op Een Tv

Video: Een Afbeelding Weergeven Op Een Tv

Video: Een Afbeelding Weergeven Op Een Tv
Video: How to View Photos and Videos on Your TV 2024, Mei
Anonim

Als je een tv hebt, kun je het beeld van je computer eenvoudig op het scherm weergeven. Het is handig om films en foto's te bekijken, er games op te spelen. Bovendien kunt u met de schermuitbreidingsfunctie op uw computer blijven werken terwijl uw dierbaren films of foto's kijken.

Een afbeelding weergeven op een tv
Een afbeelding weergeven op een tv

instructies:

Stap 1

Als uw computer en tv een HDMI-connector hebben, kunt u door deze apparaten met een HDMI-kabel aan te sluiten niet alleen het beeld op het tv-scherm weergeven, maar ook geluid naar de tv-luidsprekers sturen. Selecteer de externe bronaansluiting in het TV-menu. Dit is meestal de AV- of Video-knop op de afstandsbediening van de tv. Schakel op de computer in de weergave-eigenschappen de weergave van het beeld op de monitor in. Als u het scherm wilt vergroten, selecteert u "Uitgebreid scherm". Als het beeld niet op de tv verschijnt, zorg er dan voor dat de ingestelde schermresolutie door de tv-ontvanger wordt ondersteund.

Stap 2

Als je tv of computer geen HDMI-interface heeft, gebruik dan een gewone VGA-kabel - meestal verbindt deze kabel de monitor met de computer. Nadat u uw computer en tv hebt aangesloten, blijft u achter met dezelfde stappen als bij het verbinden met een HDMI-kabel.

Stap 3

Als de tv niet modern is en zelfs geen VGA-connector heeft, blijft de laatste optie over: een computer aansluiten met een S-Video-kabel. Wanneer u uw computer met zo'n kabel aansluit, moet u met behulp van Kanaalafstemming zoeken naar het signaal dat van de computer komt. Op een van de frequenties vind je een beeld dat je computer doorstuurt.

Aanbevolen: