Toepassingen Overbrengen Van Geheugenkaart Naar Telefoongeheugen

Inhoudsopgave:

Toepassingen Overbrengen Van Geheugenkaart Naar Telefoongeheugen
Toepassingen Overbrengen Van Geheugenkaart Naar Telefoongeheugen

Video: Toepassingen Overbrengen Van Geheugenkaart Naar Telefoongeheugen

Video: Toepassingen Overbrengen Van Geheugenkaart Naar Telefoongeheugen
Video: Radiostilte rondom formatiegesprekken: 'Teken dat het erom spant' 2024, Mei
Anonim

Toepassingen voor mobiele telefoons kunnen zowel in verwisselbare opslagapparaten als in interne geheugenmodules van een mobiel apparaat worden geïnstalleerd. Controleer altijd op virussen voordat u software installeert en vertrouw geen sites met twijfelachtige inhoud.

Toepassingen overbrengen van geheugenkaart naar telefoongeheugen
Toepassingen overbrengen van geheugenkaart naar telefoongeheugen

Noodzakelijk

programma-installatieprogramma

instructies:

Stap 1

Als de software eerder op de flashkaart van uw mobiele apparaat was geïnstalleerd, zet u deze over door de software opnieuw te installeren. Ga hiervoor naar het menu-item voor het beheren van geïnstalleerde programma's en markeer de applicaties die u naar de geheugenkaart wilt verplaatsen.

Stap 2

Selecteer in het contextmenu de actie "Verwijderen", bevestig deze en volg de instructies om te verwijderen. Als het programma u vraagt om de instellingen op te slaan, stemt u ermee in en start u de telefoon opnieuw op.

Stap 3

Voer de daaropvolgende herinstallatie van de software in het geheugen van uw mobiele apparaat uit met behulp van de installatiebestanden. Als ze op dit moment niet aanwezig zijn op beide geheugenmodules van het apparaat, kopieer ze dan door het mobiele apparaat eerst op de computer aan te sluiten in massaopslagmodus, met behulp van de software die vanaf de schijf is geïnstalleerd, of door een verbinding te maken via draadloze Bluetooth-technologie. In dit geval maakt het niet uit in welke map de installatieprogramma's worden gekopieerd.

Stap 4

Koppel uw telefoon los van uw computer, open Bestandsbeheer en open de map met de installatieprogramma's van de toepassing. Start hun installatie door het geheugen van uw mobiele telefoon te selecteren. Voer de geïnstalleerde items uit en controleer of de aangepaste instellingen voor hen zijn opgeslagen.

Stap 5

Gebruik ook een alternatieve manier om applicaties over te zetten. Open hiervoor de lijst met geïnstalleerde software in het hoofdmenu van uw mobiele apparaat. Selecteer de gewenste items en open het contextmenu. Selecteer het te verplaatsen punt en in het venster dat verschijnt - de gewenste directory. Deze actie is niet beschikbaar voor alle modellen mobiele apparaten.

Aanbevolen: