Een Bestand Van Een Geheugenkaart Naar Uw Telefoon Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Een Bestand Van Een Geheugenkaart Naar Uw Telefoon Verplaatsen
Een Bestand Van Een Geheugenkaart Naar Uw Telefoon Verplaatsen

Video: Een Bestand Van Een Geheugenkaart Naar Uw Telefoon Verplaatsen

Video: Een Bestand Van Een Geheugenkaart Naar Uw Telefoon Verplaatsen
Video: Android bestanden verplaatsen naar een SD-kaart: Hoe werkt dat? | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Bestanden in de verwijderbare geheugenmodule van uw mobiele telefoon kunnen onder bepaalde voorwaarden eenvoudig naar het telefoongeheugen worden verplaatst. Deze functie wordt door bijna alle moderne mobiele apparaten ondersteund.

Een bestand van een geheugenkaart naar uw telefoon verplaatsen
Een bestand van een geheugenkaart naar uw telefoon verplaatsen

Noodzakelijk

  • - telefoonchauffeur;
  • - een kabel voor aansluiting op een computer.

instructies:

Stap 1

Als u informatie van het geheugen van een flashkaart naar het geheugen van een telefoon of smartphone moet kopiëren of verplaatsen, zorg er dan voor dat de kopieerbeveiligingsmodus niet is ingesteld op uw kaart, aangezien deze acties niet kunnen worden uitgevoerd wanneer deze is geactiveerd. Houd er ook rekening mee dat telefoonopslag vaak veel minder is dan kaartopslag, dus zorg ervoor dat u voldoende vrije ruimte hebt om uw gegevens te verplaatsen.

Stap 2

Om gegevens op de geheugenkaart van de Samsung-telefoon te verplaatsen, selecteert u de benodigde items, markeert u ze (u kunt de markering van alle posities tegelijk gebruiken in het contextmenu) en selecteert u vervolgens het item kopiëren of verplaatsen, afhankelijk van welke van deze items voor u beschikbaar zal zijn.

Stap 3

Als je gegevens van de geheugenkaart van je Nokia-telefoon wilt verplaatsen, ga dan naar de kaart vanuit het hoofdmenu van je telefoon. Markeer de gewenste posities en verplaats ze op dezelfde manier naar uw telefoon. Selecteer indien nodig alle items tegelijk.

Stap 4

Als u gegevens van een flashkaart naar het geheugen van een smartphone wilt verplaatsen, gaat u naar het configuratiescherm of de kantoortoepassingen en start u de bestandsbeheerder en wisselt u vervolgens gegevens uit vanuit het menu. U kunt ook alle bestanden of enkele ervan selecteren.

Stap 5

Sluit uw mobiele apparaat aan op uw computer nadat u de software hebt geïnstalleerd en geconfigureerd die bij uw telefoon is geleverd. Selecteer de PC Suite-verbindingsmodus (kan een naam hebben afhankelijk van de naam van het stuurprogramma).

Stap 6

Markeer de vereiste gegevens in de bestandsbeheermodus en selecteer vervolgens om deze naar het telefoongeheugen te verplaatsen. Voordat u de bewerking uitvoert, kunt u uw telefoon aansluiten in massaopslagmodus en de bestanden controleren op virussen om het telefoonsysteem niet te beschadigen.

Aanbevolen: