Kaarten Overbrengen Naar De Navigator

Inhoudsopgave:

Kaarten Overbrengen Naar De Navigator
Kaarten Overbrengen Naar De Navigator

Video: Kaarten Overbrengen Naar De Navigator

Video: Kaarten Overbrengen Naar De Navigator
Video: How to transfer Google Map routes direction to your gps devices 2024, April
Anonim

Bij het werken met de navigator kan er een probleem ontstaan: de gebruiker beschikt niet over voldoende standaardkaarten. In dit opzicht zijn er programma's verschenen waarmee de gebruiker zelfstandig kaarten in de navigator kan installeren.

Kaarten overbrengen naar de navigator
Kaarten overbrengen naar de navigator

Het is nodig

Navigatie, computer

instructies:

Stap 1

Om de officiële kaarten naar de navigator over te brengen, gaat u naar de officiële website van de fabrikant, voor Garmin-navigators is dit bijvoorbeeld https://www.garmin.ru/maps/, voor Navitel - https://navitel.su/ua/support/instructions/navitel-ppc-instruction-maps/, voor Avtosputnik-navigators - autosputnik.com, en volg de aangegeven instructies. Als u niet-officiële kaarten installeert, dat wil zeggen kaarten die van internet zijn gedownload, controleer dan of het formaat van de gedownloade kaart geschikt is voor uw navigator, dat wil zeggen vergelijk het formaat met het formaat van de kaarten die al op het apparaat zijn geïnstalleerd

Stap 2

Je hebt een Navitel-navigator, haal dan de flashkaart met het programma eruit en sluit deze aan op de computer. Maak in de hoofdmap een map voor gedownloade kaarten, bijvoorbeeld mymaps, in deze map - een map met de naam van de regio die u gaat toevoegen, bijvoorbeeld Novgorodregion, en breng uw kaarten over naar deze map.

Stap 3

Plaats de flashkaart die uit de computer is gehaald in de navigator, selecteer het item "Atlas openen" in het Navitel-programma en selecteer het mappictogram onder aan het venster om een nieuwe atlas te maken. Selecteer in het venster dat verschijnt de map met de naam van de regio (in ons geval is dit Novgorodregion), klik op "Atlas maken", wacht tot het indexeren is voltooid (dit kan tot twee uur duren) en plaats een vinkje markeer in het venster dat verschijnt. De geïnstalleerde kaarten zijn nu beschikbaar in de lijst met atlassen.

Stap 4

Als u een Garmin-navigator hebt, sluit u uw toestel aan op uw computer. Download en installeer MapSource-software op uw computer. U vindt het programma op Garmin.com onder Support - Software - Kaartprogramma's. Pak de archieven met de gedownloade kaarten uit in aparte mappen en voer het INSTALL-bestand uit voor elke kaart. Start de geïnstalleerde MapSource en selecteer Hulpprogramma's en vervolgens Mapproducten beheren. Selecteer in de lijst met beschikbare kaarten die in de linkerhoek verschijnt de gewenste kaarten en klik op de knop "Verzenden naar apparaat" in de bovenste taakbalk. Kaarten komen beschikbaar op uw navigator.

Stap 5

Als je een Avtosputnik-navigator hebt, draag dan de gedownloade kaarten over als officiële kaarten en sla de registratiestap over.

Aanbevolen: