Muziek Downloaden Naar Een Geheugenkaart Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar Een Geheugenkaart Op Uw Telefoon
Muziek Downloaden Naar Een Geheugenkaart Op Uw Telefoon

Video: Muziek Downloaden Naar Een Geheugenkaart Op Uw Telefoon

Video: Muziek Downloaden Naar Een Geheugenkaart Op Uw Telefoon
Video: How to Move Video, Music, Images from Android Phone Storage to SD Card (Easy) 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons zijn, naast de mogelijkheid om te bellen, uitgerust met andere handige functies. Veel mensen gebruiken het als een speler. In de meeste gevallen is het ingebouwde geheugen echter niet voldoende, zodat het noodzakelijk wordt om muziek op de geheugenkaart van de telefoon op te nemen.

Muziek downloaden naar een geheugenkaart op uw telefoon
Muziek downloaden naar een geheugenkaart op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Sluit hiervoor het ene uiteinde van het snoer aan op de telefoonaansluiting. Het andere uiteinde is naar de overeenkomstige interface van de computersysteemeenheid. U kunt ook een verbinding tot stand brengen via een Bluetooth-adapter of infraroodpoort.

Stap 2

Het systeem zal de verbinding van het nieuwe apparaat met de computer detecteren. Als uw telefoon, naast een geheugenkaart, een ingebouwd geheugen heeft dat ook kan worden gebruikt, ziet u twee nieuwe apparaten in het gedeelte 'Deze computer'. Een daarvan is de geheugenkaart van de telefoon. Open deze map.

Stap 3

Open vervolgens met Verkenner de map op uw computer die de muziek bevat die u naar de geheugenkaart van de telefoon wilt downloaden. Selecteer de gewenste bestanden en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in de lijst die verschijnt het item "Kopiëren". U kunt dit ook doen door op de sneltoets Ctrl + C te drukken. Klik daarna met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de geheugenkaartmap van de telefoon. Selecteer "Plakken" in de lijst die verschijnt. U kunt dit ook doen door op de sneltoets Ctrl + V te drukken. Wacht terwijl de bestanden worden gekopieerd.

Stap 4

Sommige telefoons bieden alleen toegang tot hun geheugen met een speciale applicatie. Het wordt geleverd met de telefoon zelf en is meestal te vinden op een cd. Plaats het in uw computerstation en installeer het programma. Schrijf vervolgens met behulp van de interface alle benodigde bestanden op de geheugenkaart.

Stap 5

Er is nog een manier. Als uw computer een kaartlezer heeft, plaatst u de geheugenkaart die u uit de telefoon hebt verwijderd, erin. Open vervolgens de map met muziek op je computer en de map van de geheugenkaart met Verkenner. Kopieer de benodigde bestanden en plaats de geheugenkaart vervolgens weer in de telefoon.

Aanbevolen: