Hoe De Driver Op De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Op De Telefoon Te Installeren
Hoe De Driver Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Driver Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Driver Op De Telefoon Te Installeren
Video: How to Install All Android Phone Driver in Windows 10/8/7 (Universal ADB Driver & Fastboot) 2024, April
Anonim

Een stuurprogramma is software die wordt gebruikt om een apparaat een functie te laten uitvoeren. De stuurprogramma's zijn afhankelijk van het gebruikte besturingssysteem, dus controleer de versie die op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd voordat u gaat downloaden.

Hoe de driver op de telefoon te installeren
Hoe de driver op de telefoon te installeren

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten.

instructies:

Stap 1

Ontdek de versie van het besturingssysteem dat op uw telefoon is geïnstalleerd. U kunt dit doen door de documentatie te bekijken die bij de kit wordt geleverd en door een beschrijving van uw model te vinden op de officiële website van de fabrikant. Zoek vervolgens een site waar u het benodigde stuurprogramma kunt downloaden.

Stap 2

Kies waar mogelijk bronnen met goede recensies, sinds de laatste tijd zijn er meer gevallen van fraude in verband met het verzenden van oproepen en sms-berichten naar korte nummers door applicaties die op een smartphone zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Zoek een stuurprogramma dat geschikt is voor uw besturingssysteem, download het naar uw computer en controleer het vervolgens met een antivirusprogramma. Onderzoek indien mogelijk de broncode op schadelijke code. Kopieer daarna het installatieprogramma naar het geheugen van uw telefoon door te koppelen met een USB-kabel of draadloze Bluetooth-verbinding.

Stap 4

Open in het menu van uw telefoon de geheugenmodule waarnaar u het installatiebestand van het stuurprogramma hebt gekopieerd. Voer het uit, volg het installatieproces volgens de instructies in het menu. Houd er rekening mee dat chauffeurs u niet mogen vragen om sms-berichten of uitgaande oproepen te verzenden. Ze kunnen ook de toegang van de applicatie tot de internetverbinding vragen voor een correcte werking of een latere update, het hangt allemaal af van het type stuurprogramma zelf. Het is het beste om af te spreken als u verbinding maakt met een onbeperkt tariefplan.

Stap 5

Als u geen toegang hebt tot een computer, downloadt u het stuurprogramma vanuit de browser van uw mobiele apparaat. Deze optie is veel erger, omdat u in de meeste gevallen niet op virussen kunt scannen en de broncode niet kunt bekijken. Als er wel een beveiligingssysteem op uw smartphone is geïnstalleerd, scant u het geheugen na het laden van de driver en gaat u pas daarna in dezelfde volgorde verder met de installatie.

Aanbevolen: