Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Installeren
Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Installeren
Video: How To Download Games in Keypad Phone 2024, April
Anonim

Serviceproviders bieden vaak aan om het spel op de telefoon te installeren door een sms-bericht te sturen en applicaties te downloaden via een wap-verbinding vanaf de ontvangen link. Deze methode werkt echt, maar het is nog steeds een bedrijf. En de abonnee betaalt voor de installatie van het spel. Om onnodige en onnodige uitgaven te voorkomen, kun je het spel echter gratis op je telefoon installeren. Om dit te doen, hebben we een snoer nodig om de telefoon op de computer aan te sluiten en nogal wat tijd.

Hoe het spel op je telefoon te installeren
Hoe het spel op je telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Zoek een spel op internet en sla het op de harde schijf van uw computer op. In de Java-omgeving zijn dit toepassingen met de extensies.jar en.jad. De belangrijkste uitvoerbare bestanden zijn bestanden met de extensie.jar. Jad-bestanden nemen minder ruimte in beslag en zijn configuratiebestanden voor potten. Download daarom het jar-bestand om het spel op de telefoon te installeren.

Stap 2

We verbinden de telefoon met een snoer met de computer. Als alle benodigde stuurprogramma's van tevoren zijn geïnstalleerd, zal Windows de mobiele telefoon detecteren en hem op de hoogte stellen van de succesvolle verbinding. U kunt ook een infrarood- of Bluetooth-verbinding gebruiken, als de computerapparatuur en de functionaliteit van de telefoon dit toelaten.

Stap 3

Soms kunt u met de telefooninterface het type verbinding kiezen: als telefoon of als verwisselbare schijf. Voor de eenvoud van verdere acties, zullen we het type verbinding "Verwisselbare schijf" selecteren.

Stap 4

Werken met een telefoon in de modus voor verwisselbare schijf is hetzelfde als werken met een gewone USB-stick. Kopieer het.jar-bestand van de opslaglocatie op uw harde schijf naar een willekeurige map op uw telefoon via het Windows-klembord.

Stap 5

Koppel de telefoon los van de computer en het snoer van de telefoon.

Stap 6

Zoek het gekopieerde bestand door door de mappen op de telefoon te bladeren en het te starten. Java-spel is geïnstalleerd.

Stap 7

Voor veel moderne telefoons zijn java-applicaties niet meer zo relevant als vroeger. Nokia-telefoons gebruiken bijvoorbeeld vaak.sis- en.sisx-toepassingen naast.jar-bestanden. Ze worden geïnstalleerd zoals hierboven beschreven, door ze rechtstreeks naar de telefoon te downloaden of door gespecialiseerde programma's te gebruiken, bijvoorbeeld Nokia PC Suite.

Aanbevolen: