Hoe De Driver Op De Camera Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Op De Camera Te Installeren Install
Hoe De Driver Op De Camera Te Installeren Install

Video: Hoe De Driver Op De Camera Te Installeren Install

Video: Hoe De Driver Op De Camera Te Installeren Install
Video: Как установить и настроить кольцевую камеру Spotlight | Легко подключить 2024, Maart
Anonim

Het installeren en bijwerken van het stuurprogramma voor de digitale camera hangt af van hoe klaar het besturingssysteem op de computer is om het nieuwe apparaat te herkennen.

Hoe de driver op de camera te installeren install
Hoe de driver op de camera te installeren install

instructies:

Stap 1

Voordat u de camerastuurprogramma's installeert, moet u antivirussoftware en andere USB-apparaten (printer, scanner, enz.) tijdelijk uitschakelen. Controleer de algemene staat van het systeem.

Stap 2

Sluit de camera aan op uw computer en zet hem aan. Als uw camera wordt geleverd met een software-cd, plaatst u deze in het station.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling Deze computer op het bureaublad (voor oudere besturingssystemen), of klik eerst op Start en selecteer Computer in de rechterkolom van het menu (voor Windows Vista en Windows 7). Selecteer "Eigenschappen" en ga vervolgens naar het tabblad "Hardware" (voor oudere besturingssystemen - "Apparaatbeheer").

Stap 4

Zoek de volgende items: "Onbekend apparaat", "Andere apparaten", "USB-apparaat", "Digitale camera" of verwijs naar de naam van uw camera als de computer deze vrijelijk heeft herkend. Controleer de eigenschappen van elk apparaat en zoek naar een camerastuurprogramma dat niet werd herkend of dat moet worden geïnstalleerd. Als er een probleem is met de installatie, verschijnt er een geel vraagteken in het gedeelte waar het zich bevindt.

Stap 5

Klik twee keer met de linkermuisknop op het apparaat en selecteer het tabblad "Driver". Klik daarna op de knop "Installeren", "Bijwerken" of "Opnieuw installeren". Selecteer in de wizard Stuurprogramma bijwerken de optie Installeren vanaf een lijst of specifieke locatie (of vergelijkbaar). Vink het vakje aan naast de regel 'Niet zoeken. Ik zal zelf de juiste chauffeur kiezen."

Stap 6

Installeer het stuurprogramma dat u nodig hebt vanaf de schijf of selecteer het in de lijst met apparaten door op de knop "Bladeren" te klikken en de cd met de camerasoftware te zoeken (of een map op uw harde schijf met een uitgepakt archief met stuurprogramma's die van internet zijn gedownload in vooruitgaan). Klik op OK of Installeren.

Stap 7

Wanneer het installatie- of updateproces van het stuurprogramma is voltooid, klikt u op Voltooien.

Aanbevolen: