Hoe Een Vertaler Op Uw Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vertaler Op Uw Telefoon Te Installeren
Hoe Een Vertaler Op Uw Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Een Vertaler Op Uw Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Een Vertaler Op Uw Telefoon Te Installeren
Video: How to Add Translator on Line App || Line Translator 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon kan niet alleen worden gebruikt voor communicatie, internettoegang en fotografie. Het is goed in staat om een omvangrijk woordenboek op de weg te vervangen. Het volstaat om het juiste programma erop te installeren of naar een speciale site te gaan.

Hoe een vertaler op je telefoon te installeren
Hoe een vertaler op je telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Om een elektronisch woordenboek of online werkende vertaler te gebruiken, sluit u, indien mogelijk, de operator aan met een onbeperkt tarief. Het is beter om dergelijke services niet vanuit de ingebouwde telefoonbrowser te gebruiken, maar vanuit de Opera Mini- of UCWEB-browser.

Stap 2

Als u de grammatica van de taal waaruit of waarnaar u gaat vertalen goed kent, maar u bent niet bekend met enkele van de woorden, bezoek dan de volgende site:

pda.lingvo.ru/Translate.aspx Selecteer een talenpaar en de server bepaalt automatisch de vertaalrichting. Voer een woord in en klik op de knop "Vertalen". Als een woord meerdere homoniemen heeft, worden ze allemaal weergegeven. In het geval van een typefout wordt u gevraagd de juiste spelling van het woord te kiezen

Stap 3

U kunt volledige teksten vertalen via de volgende website:

translate.google.com/ U kunt deze site niet alleen vanaf uw telefoon gebruiken, maar ook vanaf uw computer. Het ondersteunt enkele tientallen talen en stelt u in staat om van en naar elk van hen te vertalen. Als u geen woordgroep invoert, maar één woord, worden alle homoniemen weergegeven, zoals in het vorige geval

Stap 4

Het nadeel van de hierboven beschreven service is het gebrek aan ondersteuning voor de Esperanto-taal. U kunt vanuit deze taal vertalen naar het Engels en vice versa via de volgende website:

Stap 5

In het buitenland is het duur om online vertalers te gebruiken, aangezien datatransmissie tegen roamingtarieven wordt aangerekend. U moet ofwel een simkaart kopen bij een lokale operator, of van tevoren, zelfs vóór de reis, een woordenboek of vertaler op uw telefoon installeren waarvoor geen internettoegang nodig is. Houd er rekening mee dat sommige van deze programma's worden betaald, maar zelfs in dit geval hoeft u slechts één keer te besteden - om de applicatie te kopen, omdat in de meeste gevallen toegang tot het netwerk niet vereist is voor de werking ervan. voor u is het mogelijk door het volgende artikel lezen:

zoom.cnews.ru/publication/item/12922

Aanbevolen: