Hoe Mail.Ru Agent Op Je Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Mail.Ru Agent Op Je Telefoon Te Installeren
Hoe Mail.Ru Agent Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Mail.Ru Agent Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Mail.Ru Agent Op Je Telefoon Te Installeren
Video: Как пользоваться агентом mail.ru? 2024, April
Anonim

Internet wordt steeds meer een communicatiemiddel tussen mensen. De belangrijkste prioriteit van de ontwikkelaars van talrijke instant messengers kan worden beschouwd als het vinden van de gemakkelijkste manier van dialoog tussen gesprekspartners. Mail. Ru Agent voert deze taak het meest nauwkeurig uit. Het meest aantrekkelijke aspect van dit programma is de mogelijkheid om het op de telefoon te installeren. Wees echt mobiel.

Hoe Mail. Ru Agent op je telefoon te installeren
Hoe Mail. Ru Agent op je telefoon te installeren

Het is nodig

  • Mobiele telefoon;
  • Toegang tot internet;
  • Mail. Ru Agent-installatieprogramma;
  • Login en wachtwoord;

instructies:

Stap 1

Voordat u Mail. Ru Agent installeert, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon een stabiele verbinding met internet heeft via GPRS. Bij afwezigheid dient u contact op te nemen met uw telefoniste. Een bericht met de instellingen wordt verzonden door het ondersteuningsteam. je hoeft ze alleen maar op te slaan en dit profiel in je telefoon als standaard in te stellen. Zorg ervoor dat het saldo van uw telefoon positief is voordat u aan de slag gaat.

Stap 2

Nu moet je het programma zelf op je telefoon installeren. Er zijn verschillende manieren. Je moet naar de officiële website gaan https://www.m.mail.ru. Daar moet u het gedeelte "Mobiele agent" selecteren. Klik dan op de downloadlink. De downloadsnelheid is afhankelijk van de kwaliteit van uw internetverbinding. Start de applicatie aan het einde van de procedure

Stap 3

De link om Mail. Ru Agent te downloaden kan ook per sms worden ontvangen. Ga hiervoor naar de officiële website, open het gedeelte "Mobiele agent" en voer uw telefoonnummer in. Daarna ontvang je een sms met een actieve link. Je moet ernaartoe gaan en het programma downloaden. Controleer eerst of uw mobiele provider deze service ondersteunt. Sms is gratis voor jou.

Aanbevolen: