Hoe De Driver Voor De HP-printer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Voor De HP-printer Te Installeren
Hoe De Driver Voor De HP-printer Te Installeren

Video: Hoe De Driver Voor De HP-printer Te Installeren

Video: Hoe De Driver Voor De HP-printer Te Installeren
Video: Installing an HP Printer using the Windows Print Driver | HP Printers | @HPSupport 2024, April
Anonim

Bepaalde randapparatuur werkt alleen onder controle van speciale software. In dit geval hebben we het niet alleen over multifunctionele apparaten, maar ook over printers.

Hoe de driver voor de HP-printer te installeren
Hoe de driver voor de HP-printer te installeren

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Gebruik de software van de fabrikanten van deze apparatuur om uw Helwett Packard-printer te configureren. Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen.

Stap 2

Sluit de printer aan op uw pc. Wacht tot de initialisatie van het nieuwe apparaat is voltooid. Start uw internetbrowser. Bezoek de officiële Russischtalige website van het bedrijf. Volg na het laden van de hoofdpagina de link "Ondersteuning en stuurprogramma's".

Stap 3

Klik op het icoon met de naam "Drivers en Software". Vul het zoekformulier in door de exacte naam van het model van het gebruikte afdrukapparaat in te voeren. Klik op de knop "Zoeken" en wacht tot de lijst met aanbevolen programma's wordt geopend.

Stap 4

Selecteer de taalversie van het programma en geef het type besturingssysteem op. Bekijk de lijst met aangeboden toepassingen. Selecteer een geschikt programma en klik op de knop "Download".

Stap 5

Nadat het bestand is gedownload, voert u het uit. Installeer de software volgens de instructies in het stapsgewijze menu. Start je computer opnieuw op.

Stap 6

Als de printer na het voltooien van deze procedures nog steeds niet beschikbaar is, voegt u de hardware zelf toe. Open het startmenu. Klik op "Apparaten en printers".

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop op het icoon van het afdrukapparaat. Selecteer "Als standaard gebruiken". Open nu de eigenschappen van deze hardware en zorg ervoor dat alle stuurprogramma's correct zijn geïnstalleerd.

Stap 8

Start een willekeurige teksteditor. Voer een willekeurige tekst in. Controleer of er papier in de printer zit. Druk op de toetsencombinatie Ctrl en P. Controleer of het afdrukapparaat werkt.

Stap 9

Werk de stuurprogramma's bij via het menu Apparaatbeheer als de beschreven methode niet heeft geholpen bij het instellen van de printer. In dit geval moet u de map opgeven waar u de bestanden van de HP-website hebt gedownload.

Aanbevolen: